Kotivinkki

Kesäkurpitsat kasvistäytteellä

25 min
4
0

Kesäkurpitsat kasvistäytteellä

Täytä kesäkurpitsat leipäpaloilla, juustoraasteella ja kirsikkatomaateilla.
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4pienehköä kesäkurpitsaa
  • 2viipaletta rouheista leipää
  • 2valkosipulinkynttä
  • 100 gjuustoraastetta
  • 1 rklsinappia
  • 100 gkirsikkatomaatteja

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

1. Pese ja halkaise kesäkurpitsat pitkittäin. Koverra hieman puolikkaiden sisustaa ja paloittele se. Paloittele leipäviipaleet pieneksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.

2. Sekoita keskenään kesäkurpitsoiden sisus, leipäpalat, juustoraaste, sinappi ja valkosipulinkynnet.

3. Täytä kesäkurpitsan puolikkaat täytteellä. Aseta päälle kirsikkatomaattien puolikkaat.

4. Kypsennä kesäkurpitsoita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Vinkki!

Vinkki: Täytetyt kesäkurpitsat maistuvat sellaisenaan kevyenä­ lounaana tai lisäkkeenä liharuoan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä