Kesäkurpitsat kasvistäytteellä
25 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
10 minTäytä kesäkurpitsat leipäpaloilla, juustoraasteella ja kirsikkatomaateilla.
3
Kuvat
Julkaistu 2.4.2012

Kesäkurpitsat kasvistäytteellä
Reseptin ainekset
- 4pienehköä kesäkurpitsaa
- 2viipaletta rouheista leipää
- 2valkosipulinkynttä
- 100 gjuustoraastetta
- 1 rklsinappia
- 100 gkirsikkatomaatteja
1. Pese ja halkaise kesäkurpitsat pitkittäin. Koverra hieman puolikkaiden sisustaa ja paloittele se. Paloittele leipäviipaleet pieneksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
2. Sekoita keskenään kesäkurpitsoiden sisus, leipäpalat, juustoraaste, sinappi ja valkosipulinkynnet.
3. Täytä kesäkurpitsan puolikkaat täytteellä. Aseta päälle kirsikkatomaattien puolikkaat.
4. Kypsennä kesäkurpitsoita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki: Täytetyt kesäkurpitsat maistuvat sellaisenaan kevyenä lounaana tai lisäkkeenä liharuoan kanssa.