


Kesäkurpitsat kasvistäytteellä
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Täytä kesäkurpitsat leipäpaloilla, juustoraasteella ja kirsikkatomaateilla.
Reseptin ainekset
4
pienehköä kesäkurpitsaa
2
viipaletta rouheista leipää
2
valkosipulinkynttä
100 g
juustoraastetta
1 rkl
sinappia
100 g
kirsikkatomaatteja
1. Pese ja halkaise kesäkurpitsat pitkittäin. Koverra hieman puolikkaiden sisustaa ja paloittele se. Paloittele leipäviipaleet pieneksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
2. Sekoita keskenään kesäkurpitsoiden sisus, leipäpalat, juustoraaste, sinappi ja valkosipulinkynnet.
3. Täytä kesäkurpitsan puolikkaat täytteellä. Aseta päälle kirsikkatomaattien puolikkaat.
4. Kypsennä kesäkurpitsoita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki: Täytetyt kesäkurpitsat maistuvat sellaisenaan kevyenä lounaana tai lisäkkeenä liharuoan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat