Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Parasta leivän kanssa

Kapris-sitruunadippi on raikas mausteöljy, joka sopii dippailuun, marinadiksi ja grilliruoan maustajaksi

10 min

Rapeakuorinen leipä on taivaallista dipattuna sitruunalla, kapriksilla ja kevätsipulilla höystettyyn mausteöljyyn. Hyödynnä kastiketta myös lihan, kalan tai kasvisten maustajana.

19.8.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
3 rkl
oliiviöljyä
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl
kapriksia hienonnettuna
1 rkl
kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna
ripaus
suolaa
ripaus
sokeria

Kapris-sitruunadippi – ohje:

  1. Hienonna kaprikset ja kevät- tai ruohosipuli.
  2. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunan raastettu kuori ja mehu, kaprikset, kevät- tai ruohosipuli sekä ripaus suolaa ja sokeria.
  3. Tarjoile dippi- tai maustekastikkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt