Parasta leivän kanssa
Kapris-sitruunadippi on raikas mausteöljy, joka sopii dippailuun, marinadiksi ja grilliruoan maustajaksi
10 min
Rapeakuorinen leipä on taivaallista dipattuna sitruunalla, kapriksilla ja kevätsipulilla höystettyyn mausteöljyyn. Hyödynnä kastiketta myös lihan, kalan tai kasvisten maustajana.
Reseptin ainekset
4 annosta
3 rkl
oliiviöljyä
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl
kapriksia hienonnettuna
1 rkl
kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna
ripaus
suolaa
ripaus
sokeria
Kapris-sitruunadippi – ohje:
- Hienonna kaprikset ja kevät- tai ruohosipuli.
- Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunan raastettu kuori ja mehu, kaprikset, kevät- tai ruohosipuli sekä ripaus suolaa ja sokeria.
- Tarjoile dippi- tai maustekastikkeena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat