Maku

Kahvikaisan paras taatelikakku

1 h 40 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h 15 min
Kahvikaisan paras taatelikakku on joulunajan klassikko! Yllätä ystäväsi paketoimalla tämä kahvilla maustettu taatelikakku sellofaaniin ja nautiskele toinen kakku itse glögin kanssa.
KA
Julkaistu 13.7.2005


Reseptin ainekset (2 kpl)

Paras taatelikakku

  • 500 gkuivattuja taateleita
  • 6 dlkahvijuomaa
  • 4 dlsokeria
  • 400 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 4 kplmunaa
  • 6 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlperunajauhoja
  • 4 tlleivinjauhetta
  • 4 tlvaniljasokeria
  • 2 tlinkivääriä
Tulosta

Paras taatelikakku – ohje:

  1. Paloittele taatelit ja pane ne kattilaan. Mittaa päälle vahva kahvijuoma sekä sokeri ja keitä miedolla lämmöllä soseeksi silloin tällöin sekoittaen.
  2. Paloittele rasva kuumaan soseeseen ja anna jäähtyä.
  3. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  4. Jaa taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista taatelikakkua 175 asteessa noin tunnin ajan.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen taatelikakun resepti!

10 kommenttia