Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kahvikaisan paras taatelikakku

1 h 40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 15 min

Kahvikaisan paras taatelikakku on joulunajan klassikko! Yllätä ystäväsi paketoimalla tämä kahvilla maustettu taatelikakku sellofaaniin ja nautiskele toinen kakku itse glögin kanssa.

13.7.2005
Reseptin ainekset
2 kpl
Paras taatelikakku
500 g
kuivattuja taateleita
6 dl
kahvijuomaa
4 dl
sokeria
400 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
4 kpl
munaa
6 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
4 tl
leivinjauhetta
4 tl
vaniljasokeria
2 tl
inkivääriä

Paras taatelikakku – ohje:

  1. Paloittele taatelit ja pane ne kattilaan. Mittaa päälle vahva kahvijuoma sekä sokeri ja keitä miedolla lämmöllä soseeksi silloin tällöin sekoittaen.
  2. Paloittele rasva kuumaan soseeseen ja anna jäähtyä.
  3. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  4. Jaa taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista taatelikakkua 175 asteessa noin tunnin ajan.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen taatelikakun resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt