Kahvikaisan paras taatelikakku
1 h 40 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
1 h 15 minKahvikaisan paras taatelikakku on joulunajan klassikko! Yllätä ystäväsi paketoimalla tämä kahvilla maustettu taatelikakku sellofaaniin ja nautiskele toinen kakku itse glögin kanssa.
KA
4
Kuvat
Julkaistu 13.7.2005

Kahvikaisan paras taatelikakku
Reseptin ainekset (2 kpl)
Paras taatelikakku
- 500 gkuivattuja taateleita
- 6 dlkahvijuomaa
- 4 dlsokeria
- 400 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- 4 kplmunaa
- 6 dlvehnäjauhoja
- 1 dlperunajauhoja
- 4 tlleivinjauhetta
- 4 tlvaniljasokeria
- 2 tlinkivääriä
Paras taatelikakku – ohje:
- Paloittele taatelit ja pane ne kattilaan. Mittaa päälle vahva kahvijuoma sekä sokeri ja keitä miedolla lämmöllä soseeksi silloin tällöin sekoittaen.
- Paloittele rasva kuumaan soseeseen ja anna jäähtyä.
- Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Jaa taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista taatelikakkua 175 asteessa noin tunnin ajan.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen taatelikakun resepti!

Taatelikakku on joulun rakastettu leivonnainen, joka ihastuttaa mehevyydellään
Maku

Suklaa-taatelikakku – sulata kakkutaikinaan levy suklaata ja saat elämäsi mehevimmän joulukakun
Maku

Appelsiini-taatelikakku kruunaa joulun kahvipöydän
Kotivinkki

Sokeriton taatelikakku, joka valmistuu myös ilman jauhoja – katso resepti!
Maku

Kahvi-taatelikakku – klassisen joululeivonnaisen aromikas versio
Kotivinkki

Yhden kulhon munaton taatelikakku
Maku

Vaalea taatelikakku
Maku

Gluteeniton taatelikakku – mausteinen ja mehevä jouluherkku
Maku