


Kahvikaisan paras taatelikakku
1 h 40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 15 min
Kahvikaisan paras taatelikakku on joulunajan klassikko! Yllätä ystäväsi paketoimalla tämä kahvilla maustettu taatelikakku sellofaaniin ja nautiskele toinen kakku itse glögin kanssa.
Reseptin ainekset
2 kpl
Paras taatelikakku
500 g
kuivattuja taateleita
6 dl
kahvijuomaa
4 dl
sokeria
400 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
4 kpl
munaa
6 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
4 tl
leivinjauhetta
4 tl
vaniljasokeria
2 tl
inkivääriä
Paras taatelikakku – ohje:
- Paloittele taatelit ja pane ne kattilaan. Mittaa päälle vahva kahvijuoma sekä sokeri ja keitä miedolla lämmöllä soseeksi silloin tällöin sekoittaen.
- Paloittele rasva kuumaan soseeseen ja anna jäähtyä.
- Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Jaa taikina kahteen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista taatelikakkua 175 asteessa noin tunnin ajan.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen taatelikakun resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat