Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kahden suklaan mokkapalat – tuplaherkku, joka on jokaisen suklaanystävän unelmien täyttymys

1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min

Kahden suklaan mokkapalat saavat valkosuklaisen pilkutuksen ja supertuhdin kuorrutuksen. Koko komeus kruunataan omilla suosikkikoristeilla!

17.5.2018
Reseptin ainekset
1 pellillinen
Kahden suklaan mokkapalat
200 g
voita huoneenlämpöisenä
1 ½ dl
sokeria
3
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
4 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
100 g
valkosuklaata pieninä paloina
1 ½ dl
kevyt- tai täysmaitoa
Kuorrutus
100 g
tummaa suklaata
150 g
voita huoneenlämpöisenä
4 dl
tomusokeria
¾ dl
tummaa kaakaojauhetta
¾ dl
espressokahvia tai suodatinkahvia
2 rkl
maitoa tai kermaa

Kahden suklaan mokkapalat – ohje:

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja valkosuklaapalat. Lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä mokkapalataikina pellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–13 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Tee kuorrutus. Sulata paloiteltu suklaa. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon suklaasula. Siivilöi kaakaojauhe seokseen. Lisää kahvi ja maito. Sekoita, kunnes kuorrutus on ilmavaa. Levitä kakkupohjalle ja leikkaa kahden suklaan mokkapalat sopiviksi ruuduiksi.

Vinkki!

Etsitkö perinteisten mokkisten reseptiä? Tällä ohjeella leivot elämäsi herkullisimmat mokkapalat!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt