Kotivinkki

Kaali-katkarapusalaatti

15 min
0
0

Kaali-katkarapusalaatti

Kaali-katkarapusalaatti maistuu sellaisenaan ja sopii lisukkeeksi kesän grilliherkkujen kanssa.
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlcashewpähkinöitä
  • 500 gvalkokaalia
  • 3 rkllimemehua
  • 2 rklkalakastiketta
  • 2 rklsokeria
  • 200 gkatkarapuja
  • 1-1½punaista chiliä
  • 1ruukullinen korianteria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Laita cashewpähkinät paahtumaan pannulle. Anna paahtua, kunnes ne saavat väriä. Siirrä sivuun.

2. Irrota kaalista tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa kanta pois. Suikaloi kaali aivan ohueksi. 

3. Sekoita keskenään limemehu, kalakastike ja sokeri. Lisää kastike kaalin joukkoon ja sekoita hyvin. Sulata jäiset katkaravut laittamalla ne siivilään ja valuttamalla kylmää vettä päälle.

4. Nostele kaali-katkarapusalaatti lautasille. Paloittele chili ja hienonna korianteri. Ripottele annosten päälle chilit, paahdetut pähkinät ja korianteria.

Suosittelemme myös

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä