


Kaali-katkarapusalaatti
15 min
Kaali-katkarapusalaatti maistuu sellaisenaan ja sopii lisukkeeksi kesän grilliherkkujen kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
cashewpähkinöitä
500 g
valkokaalia
3 rkl
limemehua
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
sokeria
200 g
katkarapuja
1-1½
punaista chiliä
1
ruukullinen korianteria
Kaali-katkarapusalaatti – ohje:
- Laita cashewpähkinät paahtumaan pannulle. Anna paahtua, kunnes ne saavat väriä. Siirrä sivuun.
- Irrota kaalista tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa kanta pois. Suikaloi kaali aivan ohueksi.
- Sekoita keskenään limemehu, kalakastike ja sokeri. Lisää kastike kaalin joukkoon ja sekoita hyvin. Sulata jäiset katkaravut laittamalla ne siivilään ja valuttamalla kylmää vettä päälle.
- Nostele kaali-katkarapusalaatti lautasille. Paloittele chili ja hienonna korianteri. Ripottele annosten päälle chilit, paahdetut pähkinät ja korianteria.
Suosittelemme myös
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat