Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaali-katkarapusalaatti

15 min

Kaali-katkarapusalaatti maistuu sellaisenaan ja sopii lisukkeeksi kesän grilliherkkujen kanssa.

19.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
cashewpähkinöitä
500 g
valkokaalia
3 rkl
limemehua
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
sokeria
200 g
katkarapuja
1-1½
punaista chiliä
1
ruukullinen korianteria

Kaali-katkarapusalaatti – ohje:

  1. Laita cashewpähkinät paahtumaan pannulle. Anna paahtua, kunnes ne saavat väriä. Siirrä sivuun.
  2. Irrota kaalista tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa kanta pois. Suikaloi kaali aivan ohueksi. 
  3. Sekoita keskenään limemehu, kalakastike ja sokeri. Lisää kastike kaalin joukkoon ja sekoita hyvin. Sulata jäiset katkaravut laittamalla ne siivilään ja valuttamalla kylmää vettä päälle.
  4. Nostele kaali-katkarapusalaatti lautasille. Paloittele chili ja hienonna korianteri. Ripottele annosten päälle chilit, paahdetut pähkinät ja korianteria.

Suosittelemme myös

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt