Kotivinkki

Kaali-katkarapusalaatti

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Kaali-katkarapusalaatti maistuu sellaisenaan ja sopii lisukkeeksi kesän grilliherkkujen kanssa.
0
0
Julkaistu: 19.5.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlcashewpähkinöitä
  • 500 gvalkokaalia
  • 3 rkllimemehua
  • 2 rklkalakastiketta
  • 2 rklsokeria
  • 200 gkatkarapuja
  • 1-1½punaista chiliä
  • 1ruukullinen korianteria
Tulosta

1. Laita cashewpähkinät paahtumaan pannulle. Anna paahtua, kunnes ne saavat väriä. Siirrä sivuun.

2. Irrota kaalista tarvittaessa uloimmat lehdet ja leikkaa kanta pois. Suikaloi kaali aivan ohueksi. 

3. Sekoita keskenään limemehu, kalakastike ja sokeri. Lisää kastike kaalin joukkoon ja sekoita hyvin. Sulata jäiset katkaravut laittamalla ne siivilään ja valuttamalla kylmää vettä päälle.

4. Nostele kaali-katkarapusalaatti lautasille. Paloittele chili ja hienonna korianteri. Ripottele annosten päälle chilit, paahdetut pähkinät ja korianteria.

Suosittelemme myös

Kommentoi »