


Varhaiskaali-fenkolisalaatti – raikkaan salaatin juju löytyy suolaisen ja makean yhdistelmästä
15 min
Varhaiskaali-fenkolisalaatti on rapsakka herkku, joka sopii yhtälailla lisukkeeksi tai ylelliseksi lounaaksi. Makua täydentävät mehukas appelsiini, suolainen feta ja saksanpähkinät.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
varhaiskaali
1
fenkoli
1
punasipuli
1
appelsiini
100 g
majoneesia
½ tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
200 g
fetaa
50 g
saksanpähkinöitä
½ rku
lehtipersiljaa
Varhaiskaali-fenkolisalaatti valmistetaan näin:
- Leikkaa varhaiskaali ja fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita varhaiskaali ja punasipuli kulhossa. Lisää majoneesi, suola ja mustapippuri.
- Kuori appelsiini ja leikkaa lohkot irti.
- Kokoa salaatti. Levitä ensin salaattipohja tarjoiluastiaan. Lisää murennettu feta, saksanpähkinät ja appelsiinilohkot päälle. Koristele salaatti hienonnetulla lehtipersiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat