Kotivinkki

Varhaiskaali-fenkolisalaatti – raikkaan salaatin juju löytyy suolaisen ja makean yhdistelmästä

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Varhaiskaali-fenkolisalaatti on rapsakka herkku, joka sopii yhtälailla lisukkeeksi tai ylelliseksi lounaaksi. Makua täydentävät mehukas appelsiini, suolainen feta ja saksanpähkinät.
GL
KA
5
1


Ainekset (4 annosta)

  • 1varhaiskaali
  • 1fenkoli
  • 1punasipuli
  • 1appelsiini
  • 100 gmajoneesia
  • ½ tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 200 gfetaa
  • 50 gsaksanpähkinöitä
  • ½ rkulehtipersiljaa
Tulosta

Varhaiskaali-fenkolisalaatti valmistetaan näin:

  1. Leikkaa varhaiskaali ja fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita varhaiskaali ja punasipuli kulhossa. Lisää majoneesi, suola ja mustapippuri.
  2. Kuori appelsiini ja leikkaa lohkot irti.
  3. Kokoa salaatti. Levitä ensin salaattipohja tarjoiluastiaan. Lisää murennettu feta, saksanpähkinät ja appelsiinilohkot päälle. Koristele salaatti hienonnetulla lehtipersiljalla.
MITÄ PIDIT?
5
1 kommentti