Nopea ja maukas kesäherkku: pottusalaatti savukalalla
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Ruokaisa pottusalaatti on täynnä makua! Tässä reseptissä uudet perunat saavat kaverikseen savukalaa, kapriksia ja rucolakastiketta.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.5.2015

Nopea ja maukas kesäherkku: pottusalaatti savukalalla
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pottusalaatti
- 12–16keitettyä uutta perunaa
- 200 gsavukalaa
- 2 rklkapriksia
Kastike
- 1ruukku rukolaa
- 2 rklöljyä
- 2 tlsitruunamehua
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Pottusalaatti valmistuu näin:
- Paloittele perunat. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta seos perunoiden joukkoon.
- Nypi savukalasta ruodot pois ja paloittele kala. Lisää perunoiden joukkoon kalat ja kaprikset. Paloittele rukola muutamaan osaan ja pyöräytä kaikki aineet varovasti sekaisin.
- Tarjoa savukala-perunasalaatti tuoreen ruisleivän kanssa.
Vinkki!
Etsitkö perinteistä reseptiä? Kurkkaa siinä tapauksessa tapauksessa tämä perunasalaatin ohje.

Savukala-perunasalaatti
Maku

Lohi-perunasalaatti
Maku

Kurkkurisottoa ja savusiikaa – herkullinen yhdistelmä, jossa raikkaat ja täyteläiset maut kohtaavat
Kotivinkki

Keväinen perunasalaatti
Maku

Perunasalaatti uusista perunoista
Maku

Sitruunainen avokado-perunasalaatti
Maku

Papu-perunasalaatti – ruokaisa, raikas ja herkullinen
Maku

Varhaisperunasalaatti – kesän maukkain lisuke
Maku