0(0)
Juuresnachot airfryerilla – suosikkiherkku valmistetaan nyt juureksista!
Gluteeniton
Vegaaninen
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Lanttu ja bataatti hyppäävät nyt nachopeltiin! Juureksista tulee todella rapeita, kun ne kypsentää viipaleina airfryerissa. Poimi herkullinen resepti.
Julkaistu 12.5.2022
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1bataatti
1–2 lanttua
2 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
Lisäksi
1avokado
125 gminiluumutomaatteja
1 pienipunasipuli
1lime
1 prk (à 115 g) pintopaputahnaa (Santa Maria)
noin 1½ dl tomaattisalsakastiketta
½ prk (à 240 g) vegaanista juustonmakuista kastiketta (Frankful)
½ rku korianteria tai lehtipersiljaa

Juuresnachot airfryerilla – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi bataatit ja lantut. Voit halkaista ne ennen viipalointia.
  2. Pyöräytä viipaleet öljyssä. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 10–15 minuuttia, laitteen koosta riippuen tarvittaessa kahdessa erässä, kunnes viipaleet ovat rapeita. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
  3. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja viipaloi avokado. Puolita tomaatit. Suikaloi sipuli. Lohko lime.
  4. Levitä kypsät lanttu- ja bataattiviipaleet vadille ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Asettele päälle avokadot, tomaatit ja sipulit. Lusikoi paputahna ja valuta päälle tomaattisalsaa ja juustokastiketta. Viimeistele korianterilla tai lehtipersiljalla.

Vinkki!

Saat herkusta ruokaisamman, kun lisäät päälle paistettua härkistä tai nyhtökauraa esimerkiksi tacomausteella maustettuna.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.