Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juuresnachot airfryerilla – suosikkiherkku valmistetaan nyt juureksista!

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Lanttu ja bataatti hyppäävät nyt nachopeltiin! Juureksista tulee todella rapeita, kun ne kypsentää viipaleina airfryerissa. Poimi herkullinen resepti.

12.5.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
1
bataatti
1–2
lanttua
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
avokado
125 g
miniluumutomaatteja
1 pieni
punasipuli
1
lime
1 prk (à 115 g)
pintopaputahnaa (Santa Maria)
noin 1½ dl
tomaattisalsakastiketta
½ prk (à 240 g)
vegaanista juustonmakuista kastiketta (Frankful)
½ rku
korianteria tai lehtipersiljaa

Juuresnachot airfryerilla – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi bataatit ja lantut. Voit halkaista ne ennen viipalointia.
  2. Pyöräytä viipaleet öljyssä. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 10–15 minuuttia, laitteen koosta riippuen tarvittaessa kahdessa erässä, kunnes viipaleet ovat rapeita. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
  3. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja viipaloi avokado. Puolita tomaatit. Suikaloi sipuli. Lohko lime.
  4. Levitä kypsät lanttu- ja bataattiviipaleet vadille ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Asettele päälle avokadot, tomaatit ja sipulit. Lusikoi paputahna ja valuta päälle tomaattisalsaa ja juustokastiketta. Viimeistele korianterilla tai lehtipersiljalla.

Vinkit!

  • Saat herkusta ruokaisamman, kun lisäät päälle paistettua härkistä tai nyhtökauraa esimerkiksi tacomausteella maustettuna.
  • Ota talteen suosittu nachopellin ohje, joka on helppo muokata myös vegaaniseen tai kasvisruokavalioon sopivaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt