Maku

Juuresnachot airfryerilla – suosikkiherkku valmistetaan nyt juureksista!

45 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Lanttu ja bataatti hyppäävät nyt nachopeltiin! Juureksista tulee todella rapeita, kun ne kypsentää viipaleina airfryerissa. Poimi herkullinen resepti.
GL
VE
0
0
Julkaistu: 12.5.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1bataatti
  • 1–2 lanttua
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

Lisäksi

  • 1avokado
  • 125 gminiluumutomaatteja
  • 1 pienipunasipuli
  • 1lime
  • 1 prk (à 115 g) pintopaputahnaa (Santa Maria)
  • noin 1½ dl tomaattisalsakastiketta
  • ½ prk (à 240 g) vegaanista juustonmakuista kastiketta (Frankful)
  • ½ rku korianteria tai lehtipersiljaa
Tulosta

Juuresnachot airfryerilla – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi bataatit ja lantut. Voit halkaista ne ennen viipalointia.
  2. Pyöräytä viipaleet öljyssä. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 10–15 minuuttia, laitteen koosta riippuen tarvittaessa kahdessa erässä, kunnes viipaleet ovat rapeita. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
  3. Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja viipaloi avokado. Puolita tomaatit. Suikaloi sipuli. Lohko lime.
  4. Levitä kypsät lanttu- ja bataattiviipaleet vadille ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Asettele päälle avokadot, tomaatit ja sipulit. Lusikoi paputahna ja valuta päälle tomaattisalsaa ja juustokastiketta. Viimeistele korianterilla tai lehtipersiljalla.

Vinkki!

Saat herkusta ruokaisamman, kun lisäät päälle paistettua härkistä tai nyhtökauraa esimerkiksi tacomausteella maustettuna.

Kommentoi »