


Juuresnachot airfryerilla – suosikkiherkku valmistetaan nyt juureksista!
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Lanttu ja bataatti hyppäävät nyt nachopeltiin! Juureksista tulee todella rapeita, kun ne kypsentää viipaleina airfryerissa. Poimi herkullinen resepti.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
bataatti
1–2
lanttua
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
avokado
125 g
miniluumutomaatteja
1 pieni
punasipuli
1
lime
1 prk (à 115 g)
pintopaputahnaa (Santa Maria)
noin 1½ dl
tomaattisalsakastiketta
½ prk (à 240 g)
vegaanista juustonmakuista kastiketta (Frankful)
½ rku
korianteria tai lehtipersiljaa
Juuresnachot airfryerilla – ohje:
- Kuori ja viipaloi bataatit ja lantut. Voit halkaista ne ennen viipalointia.
- Pyöräytä viipaleet öljyssä. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 10–15 minuuttia, laitteen koosta riippuen tarvittaessa kahdessa erässä, kunnes viipaleet ovat rapeita. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
- Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja viipaloi avokado. Puolita tomaatit. Suikaloi sipuli. Lohko lime.
- Levitä kypsät lanttu- ja bataattiviipaleet vadille ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Asettele päälle avokadot, tomaatit ja sipulit. Lusikoi paputahna ja valuta päälle tomaattisalsaa ja juustokastiketta. Viimeistele korianterilla tai lehtipersiljalla.
Vinkit!
- Saat herkusta ruokaisamman, kun lisäät päälle paistettua härkistä tai nyhtökauraa esimerkiksi tacomausteella maustettuna.
- Ota talteen suosittu nachopellin ohje, joka on helppo muokata myös vegaaniseen tai kasvisruokavalioon sopivaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat