Nachopelti

20 min
4.5
1

Nachopelti

MU
1
4.5
Superhelppo nachopelti on ihanan rentoa syötävää. Tämä nacholpelti saa ruokaisuutta broilerista ja makua salsasta sekä juustokastikkeesta. NAM!
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gmaissilastuja
  • 1 kplpunasipulia
  • 300 gmaustamattomia broilerinsuikaleita (filee)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 dlmaissinjyviä (pakaste)
  • 312 gtomaattisalsaa (1 prk valmista salsakastiketta)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 250 gsulatejuustoa (rasvaa 20-24 %) (cheddar-juustokastiketta, Koskenlaskija Ruoka)
  • 2 kpltomaattia
  • 1 kplavokadoa
  • 1 kpllimettiä
  • 1 dltuoretta korianteria (1/2 rkua silputtuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Nachopelti valmistuu näin helposti:

Kaada maissilastut leivinpaperin päälle pellille.

Kuori ja suikaloi sipuli. Paista broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää sipuli ja maissi. Kuumenna ainekset ja mausta salsakastikkeella (1 dl) ja pippurilla. Levitä seos maissilastujen päälle. Lusikoi pinnalle juustokastiketta. 

Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kuutioi tomaatit. Lohko avokado ja purista päälle limetin mehua. Viimeistele pelti tomaatilla, avokadolla ja korianterilla.

Tarjoa loppu salsa nachopellin lisänä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä