Nachopelti
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Superhelppo nachopelti on ihanan rentoa syötävää. Tämä nachopelti saa ruokaisuutta broilerista ja makua salsasta sekä juustokastikkeesta. NAM!
MU
3.9
Kuvat
Julkaistu 10.1.2017

Nachopelti
Reseptin ainekset (4 annosta)
Nachopelti
- 400 gmaissilastuja
- 1punasipuli
- 300 gmaustamattomia broilerinfileesuikaleita
- 1/2 rklrypsiöljyä
- 1 dlmaissinjyviä (pakaste)
- 1 prk (312 g)valmista salsakastiketta
- 1/2 tlmustapippuria
- 250 gcheddar-juustokastiketta (Koskenlaskija Ruoka)
- 2 tomaattia
- 1avokado
- 1lime
- 1/2 rkutuoretta korianteria ( silputtuna)
Nachopelti valmistuu näin helposti:
- Kaada maissilastut leivinpaperin päälle pellille.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Paista broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää sipuli ja maissi. Kuumenna ainekset ja mausta salsakastikkeella (1 dl) ja pippurilla. Levitä seos maissilastujen päälle. Lusikoi pinnalle juustokastiketta.
- Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kuutioi tomaatit. Lohko avokado ja purista päälle limetin mehua. Viimeistele pelti tomaatilla, avokadolla ja korianterilla.
- Tarjoa loppu salsa nachopellin lisukkeena.