Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jouluruusutortut ovat kauden suloisin ilmestys – kääntele terälehdet näppärästi syömäpuikkojen avulla

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Täytä kauniit kukkatortut vihreällä marmeladilla aidon jouluruusun sävyjä mukaillen. Kukkien taittelu onnistuu näppärästi, kun otat avuksi syömäpuikon.

31.10.2023
Reseptin ainekset
18–24 kpl
1 pkt (600–800 g)
isoja lehtitaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
noin 1 dl
paistonkestävää marmeladia (Vihreät kuulat tai omena)
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria

Jouluruusutortut – ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina parin millin paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta muotilla tai juomalasilla pyörylöitä (ø 8 cm).
  2. Leikkaa pyörylä neljäksi sektoriksi siten, että osat jäävät keskeltä kiinni toisiinsa.
  3. Käännä sektorit yksitellen ulkoreunasta pyörylän keskustaan. Paina syömäpuikon kärki taikinataitoksen keskelle.
  4. Nosta kulmat puikon päälle ja nipistä kiinni. Vedä puikko varovasti pois.
  5. Muotoile samoin kaikki sektorit. Tee loput tortut ja siirrä leivinpaperin päälle pellille.
  6. Pursota tai lusikoi keskiosiin marmeladia.
  7. Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Viimeistele hieman jäähtyneenä tomusokerilla.

Jouluruusutortun taittelu – katso vaihekuvat

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt