Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulun täydellisin jälkiruoka: lakun makuinen piparijäätelö

5 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 h 0 min

Kaipaatko jälkiruokaa, jonka voi tehdä valmiiksi hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista? Valmista taianomaisen helppo piparijäätelö, jossa maistuu myös lakritsi. Viileä houkutus syntyy ilman jäätelökonetta.

19.12.2017
Reseptin ainekset
noin 8 palloa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1 iso prk (0,33 l)
kuohukermaa
1–2 tl
lakritsinjuurijauhetta
4
piparkakkua muruina
2 dl
lakritsipaloja

Piparijäätelö tehdään näin:

  1. Kaada kondensoitu maito ja kerma kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti tai kunnes jäätelöseos on paksuhkoa.
  2. Kääntele pipari-lakujäätelöseokseen lakritsijauhe ja piparimurut. Lisää halutessasi lakupaloja.
  3. Kaada pipari-lakujäätelöseos pakkasenkestävään astiaan (vetoisuus noin 1 l). Peitä kelmulla. Jäädytä pipari-lakujäätelöä pakastimessa noin 5 tuntia.
  4. Tarjoa pipari-lakujäätelö sellaisenaan tai vadelmien ja lakukastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt