Kotivinkki

Jouluinen sacherkakku karpalotäytteellä

1 h 45 min
3.8
0

Jouluinen sacherkakku täytetään karpalohillolla ja viimeistellään juhlavaksi lumikarpaloilla. Kyseessä on myös siitä kiitollinen joululeivonnainen, että se säilyy kuorrutettunakin jääkaapissa lähes viikon.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (10-15 palaa)

  • 150 gtummaa suklaata
  • 150 gvoita tai margariinia
  • 5kananmunaa
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 2 tlperunajauhoja
  • 2 tlkanelia
  • 1 dlsokeria
  • 3 rkltomusokeria
  • voita ja korppujauhoja vuoan voiteluun

Kostutus ja täyte

  • 1–1 ½ dlkarpalomehua
  • karpalohilloa, -hyytelöä tai -marmeladia

Kuorrutus

  • 250 gtummaa suklaata
  • 50 gvoita

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
3.8