Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lumikarpalot

30 min

Joulun helpoimmat karkit valmistuvat karpaloista ja tomusokerista. Nostalgiset lumikarpalot sopivat sellaisenaan napsittaviksi, jälkiruokien ja kakkujen koristeiksi.

13.12.2016
Reseptin ainekset
10 annosta
2 dl
karpaloita (pakaste)
1 kpl
valkuaista
2 dl
tomusokeria

Lumikarpalot – ohje:

Sulata karpalot niin, että ne ovat vielä aavistuksen kohmeisia sisältä. 

Erottele valkuainen lasiin ja vatkaa sen rakenne rikki haarukalla.

Mittaa 1/2 dl tomusokeria erilliseen kulhoon.

Pudottele karpaloita muutama kerrallaan valkuaiseen. Nosta sieltä yksi kerrallaan kahden haarukan avulla tomusokeriin. Pyörittele karpaloa tomusokerissa haarukan kärjillä, kunnes marja muistuttaa pientä lumipalloa. Nosta se lautaselle kuivumaan. Tee näin kaikille karpaloille ja lisää tomusokeria kulhoon tarpeen mukaan.

Jos mehu pyrkii vielä tomusokerikerroksen läpi, pyörittele karpalot vielä ennen tarjoilua tomusokerissa.

Lumikarpalot säilyvät huoneenlämmössä viikon verran.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt