Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyt jotain ihan uutta! Jouluhodarit syntyvät lehtitaikinasta, puolukkaketsupista ja joulumaustetuista bratwursteista

27 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 min

Hodarit maistuvat joululta, kun vaihdat sämpylän tilalle lehtitaikinasta paistetut, ilmavat kuoret, terästät ketsupin puolukalla ja keität bratwurstit joulumausteissa. Tarjoile veikeät jouluhodarit glögin kaverina!

24.11.2020
Reseptin ainekset
10 kpl
5
valmista lehtitaikinalevyä sulatettuina
1
muna
1 rkl
seesaminsiemeniä
Liemi
1½ l
vettä
1
laakerinlehti
2
tähtianista
2 cm pala
inkivääriä
Puolukkaketsuppi
1 dl
puolukoita
1 dl
ketsuppia
¼ tl
jauhettua neilikkaa
Lisäksi
10 pitkää
ohutta bratwurst -makkaraa
1 dl
sinappia

Jouluhodarit – ohje:

  1. Leikkaa taikinalevyt pitkittäin puoliksi uunipellille. Voitele levyt munalla ja ripottele seesaminsiemeniä pinnalle. Kypsennä 200 asteessa 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
  2. Mittaa liemen aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä makkaroita noin 5 minuuttia.
  3. Sekoita puolukat, ketsuppi ja neilikka kulhossa.
  4. Halkaise lehtitaikinasta tehdyt hot dog -sämpylät veitsellä. Täytä sämpylät sinapilla, puolukkaketsupilla sekä bratwursteilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt