


Hiillostetut nauriit maistuvat vastustamattomilta ruskistetun voin ja hunajan kanssa!
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Kaski- tai hunajanauriit saavat ihanan maun, kun kypsennät ne kokonaisina hiilloksessa. Mausta kypsä sisus ruskistetulla voilla timjamin ja hunajan kanssa. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
8
kaski- tai hunajanaurista
50 g
voita
4 rkl
timjamia hienonnettuna
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
Hiillostetut nauriit – ohje:
- Laita nauriit suoraan hiiligrilliin tai nuotion hiillokseen ja peitä hiilillä. Anna kypsyä, kunnes pinta on kokonaan hiiltynyt ja sisus on pehmeä.
- Ruskista voi kattilassa timjamin kanssa.
- Halkaise kypsät nauriit ja lusikoi sisus kulhoon. Sekoita joukkoon timjamivoi, hunaja ja suola. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat