Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hiillostetut nauriit maistuvat vastustamattomilta ruskistetun voin ja hunajan kanssa!

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kaski- tai hunajanauriit saavat ihanan maun, kun kypsennät ne kokonaisina hiilloksessa. Mausta kypsä sisus ruskistetulla voilla timjamin ja hunajan kanssa. Nappaa resepti!

1.8.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
8
kaski- tai hunajanaurista
50 g
voita
4 rkl
timjamia hienonnettuna
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa

Hiillostetut nauriit – ohje:

  1. Laita nauriit suoraan hiiligrilliin tai nuotion hiillokseen ja peitä hiilillä. Anna kypsyä, kunnes pinta on kokonaan hiiltynyt ja sisus on pehmeä.
  2. Ruskista voi kattilassa timjamin kanssa.
  3. Halkaise kypsät nauriit ja lusikoi sisus kulhoon. Sekoita joukkoon timjamivoi, hunaja ja suola. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt