Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valmistaikinaa & purkkitonnikalaa – pian uunissa paistuu herkku! Helppo tonnikalapiirakka kukitetaan söpöksi

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Helppo tonnikalapiirakka syntyy valmistaikinasta ja purkkitonnikalasta. Se piristää sekä energiapitoisuudellaan että värikkäällä ulkonäöllään. Näitä piirakoita on helppo paistaa koko pellillinen kerralla.

23.2.2021
Reseptin ainekset
5 annosta
500 g
voi- tai lehtitaikinalevyjä
1
kevätsipuli
2 rkl
tilliä
2 prk
tonnikalaa (à 150 g)
100 g
tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
½ tl
limepippuria
2 dl
juustoraastetta
1
punainen paprika
5
munaa

Helppo tonnikalapiirakka – ohje:

  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Valuta tonnikalat. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää sipulit, tilli, tonnikala ja limepippuri. Sekoita kevyesti.
  3. Levitä tonnikalatäyte tasaisesti piirakkapohjille. Ripottele juustoraastetta päälle.
  4. Leikkaa paprikasta viisi rengasta. Paina renkaita hieman täytteeseen ja tee munalle kolo paprikan sisään. Riko munat yksitellen ja valuta paprikarenkaan sisään.
  5. Paista tonnikalapiirakoita 225 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.

Vinkki!

Etsitkö perinteisemmän tonnikalapiirakan reseptiä? Katso herkullinen tonnikalapiirakan resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt