Kotivinkki

Valmistaikinaa & purkkitonnikalaa – pian uunissa paistuu herkku! Helppo tonnikalapiirakka kukitetaan söpöksi

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Valmistaikinasta ja purkkitonnikalasta syntyy helppo tonnikalapiirakka. Se piristää sekä energiapitoisuudellaan että värikkäällä ulkonäöllään. Näitä piirakoita on helppo paistaa koko pellillinen kerralla.
3.8
1
Julkaistu: 23.2.2021


Ainekset (5 kpl )

  • 500 glehtevää kaurataikinaa (Myllyn Paras)
  • 1kevätsipuli
  • 2 rkltilliä
  • 2 prktonnikalaa (à 150 g)
  • 100 g tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
  • ½ tl limepippuria
  • 2 dljuustoraastetta
  • 1punainen paprika
  • 5munaa
Tulosta

Helppo tonnikalapiirakka valmistuu näin:

  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Valuta tonnikalat. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää sipulit, tilli, tonnikala ja limepippuri. Sekoita kevyesti.
  3. Levitä tonnikalatäyte tasaisesti piirakkapohjille. Ripottele juustoraastetta päälle.
  4. Leikkaa paprikasta viisi rengasta. Paina renkaita hieman täytteeseen ja tee munalle kolo paprikan sisään. Riko munat yksitellen ja valuta paprikarenkaan sisään.
  5. Paista tonnikalapiirakka 225 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
MITÄ PIDIT?
3.8
1 kommentti