


Valmistaikinaa & purkkitonnikalaa – pian uunissa paistuu herkku! Helppo tonnikalapiirakka kukitetaan söpöksi
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Helppo tonnikalapiirakka syntyy valmistaikinasta ja purkkitonnikalasta. Se piristää sekä energiapitoisuudellaan että värikkäällä ulkonäöllään. Näitä piirakoita on helppo paistaa koko pellillinen kerralla.
Reseptin ainekset
5 annosta
500 g
voi- tai lehtitaikinalevyjä
1
kevätsipuli
2 rkl
tilliä
2 prk
tonnikalaa (à 150 g)
100 g
tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
½ tl
limepippuria
2 dl
juustoraastetta
1
punainen paprika
5
munaa
Helppo tonnikalapiirakka – ohje:
- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna kevätsipuli ja tilli. Valuta tonnikalat. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää sipulit, tilli, tonnikala ja limepippuri. Sekoita kevyesti.
- Levitä tonnikalatäyte tasaisesti piirakkapohjille. Ripottele juustoraastetta päälle.
- Leikkaa paprikasta viisi rengasta. Paina renkaita hieman täytteeseen ja tee munalle kolo paprikan sisään. Riko munat yksitellen ja valuta paprikarenkaan sisään.
- Paista tonnikalapiirakoita 225 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Vinkki!
Etsitkö perinteisemmän tonnikalapiirakan reseptiä? Katso herkullinen tonnikalapiirakan resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat