Valmistaikinaa & purkkitonnikalaa – pian uunissa paistuu herkku! Helppo tonnikalapiirakka kukitetaan söpöksi
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minValmistaikinasta ja purkkitonnikalasta syntyy helppo tonnikalapiirakka. Se piristää sekä energiapitoisuudellaan että värikkäällä ulkonäöllään. Näitä piirakoita on helppo paistaa koko pellillinen kerralla.
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 23.2.2021

Valmistaikinaa & purkkitonnikalaa – pian uunissa paistuu herkku! Helppo tonnikalapiirakka kukitetaan söpöksi
Ainekset (5 kpl )
- 500 glehtevää kaurataikinaa (Myllyn Paras)
- 1kevätsipuli
- 2 rkltilliä
- 2 prktonnikalaa (à 150 g)
- 100 g tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
- ½ tl limepippuria
- 2 dljuustoraastetta
- 1punainen paprika
- 5munaa
Helppo tonnikalapiirakka valmistuu näin:
- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna kevätsipuli ja tilli. Valuta tonnikalat. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää sipulit, tilli, tonnikala ja limepippuri. Sekoita kevyesti.
- Levitä tonnikalatäyte tasaisesti piirakkapohjille. Ripottele juustoraastetta päälle.
- Leikkaa paprikasta viisi rengasta. Paina renkaita hieman täytteeseen ja tee munalle kolo paprikan sisään. Riko munat yksitellen ja valuta paprikarenkaan sisään.
- Paista tonnikalapiirakka 225 asteessa uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.8