Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalapiirakka – koska viimeksi söit?

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tonnikalapiirakka hurmaa juustoraasteen mehevöittämällä pohjalla sekä täytteellä, jossa maistuvat tonnikalan lisäksi paprika, kaprikset ja tilli. Poimi helppo resepti!

24.1.2022
Reseptin ainekset
6 annosta
Pohja
100 g
voita tai leivontamargariinia
2½ dl
vehnäjauhoja
2 dl
juustoraastetta (emmental-mozzarella)
2 rkl
kylmää vettä
Täyte
1 prk (150 g)
tonnikalaa
1
paprika
½ dl
tilliä
2 rkl
pieniä kapriksia
100 g
juustoraastetta (esim. emmental-mozzarella)
2 dl
ruoka- tai kevytkermaa
2
munaa
2 rkl
ketsuppia
½ tl
mustapippuria
⅓ tl
suolaa
⅓ tl
chilijauhetta

Tonnikalapiirakka – ohje:

  1. Nypi kylmä voi ja jauhot murumaiseksi. Sekoita juustoraaste seokseen. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan (ø 26–28 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi ja hienonna tilli. Valuta tonnikala ja levitä se piirakkapohjalle. Lisää tilli, paprika, kaprikset ja juustoraaste.
  3. Sekoita ruokakerma, munat, ketsuppi ja kuivamausteet. Kaada seos vuokaan.
  4. Paista tonnikalapiirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt