Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Väriä grilliin

Haloo, mitkä halloumivartaat! Pujota juustopalojen kylkeen melonia, persikkaa ja viinirypäleitä

35 min

Pujota grillikauden suosikkijuustoa, halloumia, vartaisiin yhdessä hedelmien kanssa. Tarjoa halloumivartaiden kanssa mansikkaista salaattia.

1.8.2009
Reseptin ainekset
8 kpl
2 pkt (á 200 g)
halloumia
400 g
verkkomelonia
400 g
vesimelonia
2
litteää persikkaa
½ rs (250 g)
viinirypäleitä
2 rkl
rypsiöljyä
Salaatti
250 g
mansikoita
1 ps (200 g)
sydänsalaattia
1
pieni kerä punasalaattia
1 rku
basilikaa
Mansikkavinegretti
2
limen kuori ja mehu
250 g
mansikoita
2 rkl
minttua hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
¼ tl
suolaa

Halloumivartaat – ohje:

  1. Tee ensin kastike maustumaan. Pese ja kuivaa limet ja raasta kuoren vihreä osa raastimen pienellä terällä sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Purista limen mehut joukkoon. Lisää mansikat, minttu, öljy, hunaja ja suola. Soseuta tasaiseksi.
  2. Leikkaa juustot 8 palaan. Poista meloneista kuoret ja leikkaa molemmat hedelmät 16 palaan. Halkaise persikka ja poista kivi. Viipaloi hedelmä. Laita meloni- ja persikkapalat juustojen kanssa varrastikkuihin. Tee vartaat myös viinirypäleistä. Sivele öljyä vartaiden pinnalle.
  3. Kuumenna grilli. Grillaa juustovartaita keskilämmöllä välillä käännellen yhteensä noin 10 minuuttia. Jos lämpötila tuntuu liian kuumalta, siirrä vartaat välillä epäsuoralle lämmölle. Grillaa rypälevartaita noin 5 minuuttia.
  4. Laita salaatin ainekset tarjoiluastiaan. Lisää vartaat lämpiminä päälle ja tarjoa kastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt