Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Halloumi-kaalipiirakka

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Tässä reseptissä kaalipiirakka kruunataan halloumijuustoraasteella. Kaalin, halloumin ja mintun liitto toimii täydellisesti.

12.10.2016
Reseptin ainekset
8 annosta
Kaalipiirakan taikina
125 g
voita tai margariinia
3 dl
hiivaleipävehnäjauhoja
½ tl
suolaa
1
kananmuna
Kaalipiirakan täyte
300 g
keräkaalia
1
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
hunajaa
½ tl
minttua
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria (myllystä)
200 g
halloumijuustoa (raastettuna)
2 dl
ruokakermaa
2
kananmunaa

Halloumi-kaalipiirakka – ohje:

Nypi pehmeä rasva jauhojen ja suolan joukkoon. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Voitele piirakkavuoka (halkaisija 24 cm). Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 10 minuuttia.

Leikkaa kaali pieneksi silpuksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pannulle kaalit ja anna niiden pehmentyä noin 5 minuuttia.

Sekoita kaaliseoksen joukkoon hunaja, minttu, suola ja mustapippuri sekä halloumiraaste. Levitä seos piirakkapohjalle.

Sekoita kulhossa kerma ja munat. Kaada kaalitäytteen päälle. Kypsennä kaalipiirakkaa vielä noin 30 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt