


Grillattu avomaankurkku on kesäaterian hauskin lisuke
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Mausta, marinoi ja grillaa! Grillattu avomaankurkku valmistuu vaivattomasti. Lisukkeen salaisuus on etikkaisessa mausteseoksessa. Nappaa helppo resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
8
avomaankurkkua
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Grillattu avomaankurkku – ohje:
- Leikkaa avomaankurkut pitkittäin kahtia.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet kulhoon. Lisää rypsiöljy, valkoviinietikka, sokeri, suola ja mustapippuri. Sekoita kurkut mausteseokseen. Anna maustua jääkaapissa tunti.
- Valuta kurkut hyvin ennen grillausta. Sivele pintaan rypsiöljyä. Grillaa keskilämmöllä välillä käännellen noin 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat