Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteenittomat ja vegaaniset syysmuffinit – illanistujaisten värikkäimmät suolapalat

55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min

Pirtsakat syysmuffinit antavat väriruiskeen syksyiseen kattaukseen. Pursota gluteenittomien ja vegaanisten muffinien päälle hummusta, joka vie kielen mennessään. Koristele komeus kapriksilla.

14.9.2018
Reseptin ainekset
6 pientä tai 12 isoa muffinia
Taikina
1 dl
vegaanista leivontamargariinia
2 dl
punajuurimehua
4 dl
gluteenitonta jauhoseosta (Semper Mix)
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
150 g
etikkapunajuuria (kuutio)
1
rosmariininoksa
½ tl
mustapippuria
Punajuurihummus
200 g
etikkapunajuuria
100 g
kikherneitä
1
valkosipulinkynsi
¼ tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
Koristeluun
12
varrellista kaprista
1
rosmariininoksa

Syysmuffinit ja punajuurihummus valmistuvat näin:

  1. Sulata margariini ja sekoita se punajuurimehuun. Sekoita toisessa astiassa jauhoseos, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää ne punajuuri- margariiniseokseen. Sekoita tasaiseksi. Valuta punajuurikuutiot hyvin ja lisää ne joukkoon. Mausta hienonnetulla rosmariinilla ja mustapippurilla.
  2. Jaa taikina muffinivuokiin (6 isoa tai 12 pientä) ja paista 200-asteisessa uunissa 15–25 minuuttia, riiippuen muffinien koosta. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. Jäähdytä ennen kuorruttamista.
  3. Valmista punajuuritahna. Valuta punajuuret hyvin ja laita ne sekä kikherneet ja valkosipuli tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
  4. Levitä punajuuritahnaa muffinssien päälle ja koristele kapriksilla sekä rosmariinilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt