Maku

Gluteeniton Kinder-piirakka

5
0

Gluteeniton Kinder-piirakka

Herkullinen suklainen Kinder-piirakka pienenä pyöreänä sekä gluteenittomana. Kahvipöydän makein herkku.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 2,5 dlsokeria
  • 2,5 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 3 rklkaakaojauhetta
  • 1,5 dlkiehuvaa vettä
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 150 gvoita (sulatettuna)
  • 2 kplkananmunaa

Voikreemi

  • 80 gvoita
  • 3 dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Lisäksi

  • Maitosuklaata sulatettuna 150 grammaa. Nonparelleja.

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Sekoita sokeri, kaakaojauhe, jauhot sekä leivinjauhe keskenään. Sekoita puulastalla sekoittaen kuivien aineiden joukkoon kiehautettu vesi sekä sulatettu voi. Lisää vielä puukauhalla sekoittaen munat yksi kerrallaan. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 180 asteessa vajaa puolisen tuntia. Anna pohjan jäähtyä hyvin. Sekoita voikreemi, vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaahdoksi vähintään viiden minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja vatkaa vielä jonkin aikaa. Levitä kreemi pohjan päälle ja jäähdytä hyvin jääkaapissa tai pakastimessa. Sulata suklaa ja levitä se nopeasti hyvin jäähtyneen piirakan päälle, ettei suklaa kerkiä jähmettymään. Ripottele päälle nonparelleja ja anna jähmettyä jälleen jääkaapissa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä