


Espanjalainen perunamunakas – suosikkitapas, joka vie kielen mennessään
30 min
Espanjalainen perunamunakas sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen: arkeen tai juhlaan, naposteltavaksi tai pääruoaksi. Kruunaa perunamunakas vielä oliiveilla ja timjamilla – ja herkkuhetki on valmis alkamaan!
Reseptin ainekset
20 kpl
400 g
perunaa (kuorittuna ja keitettynä)
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)
1 tl
suolaa
4
munaa
4 rkl
vettä
Lisäksi
20
oliivia (sitruunatäytteellä)
1 dl
tuoretta timjamia
Espanjalainen perunamunakas – ohje:
- Viipaloi perunat. Silppua sipulit. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä paistinpannulla (Ø 24 cm). Mausta salvialla ja suolalla.
- Sekoita munat ja vesi kulhossa. Kaada seos pannuun. Anna hyytyä keskilämmöllä. Jäähdytä.
- Kumoa perunamunakas leikkuulaudalle ja leikkaa paloiksi.
- Keihästä oliivi cocktailtikkuun ja paina perunamunakaspalaan. Somista perunamunakas-tapakset halutessasi timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat