Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Espanjalainen perunamunakas – suosikkitapas, joka vie kielen mennessään

30 min

Espanjalainen perunamunakas sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen: arkeen tai juhlaan, naposteltavaksi tai pääruoaksi. Kruunaa perunamunakas vielä oliiveilla ja timjamilla – ja herkkuhetki on valmis alkamaan!

26.10.2011
Reseptin ainekset
20 kpl
400 g
perunaa (kuorittuna ja keitettynä)
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)
1 tl
suolaa
4
munaa
4 rkl
vettä
Lisäksi
20
oliivia (sitruunatäytteellä)
1 dl
tuoretta timjamia

Espanjalainen perunamunakas – ohje:

  1. Viipaloi perunat. Silppua sipulit. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä paistinpannulla (Ø 24 cm). Mausta salvialla ja suolalla.
  2. Sekoita munat ja vesi kulhossa. Kaada seos pannuun. Anna hyytyä keskilämmöllä. Jäähdytä.
  3. Kumoa perunamunakas leikkuulaudalle ja leikkaa paloiksi.
  4. Keihästä oliivi cocktailtikkuun ja paina perunamunakaspalaan. Somista perunamunakas-tapakset halutessasi timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt