Maku

Espanjalainen perunamunakas – suosikkitapas, joka vie kielen mennessään

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Espanjalainen perunamunakas sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen: arkeen tai juhlaan, naposteltavaksi tai pääruoaksi. Kruunaa perunamunakas vielä oliiveilla ja timjamilla – ja herkkuhetki on valmis alkamaan!
GL
LA
MA
4.3
2


Ainekset (20 kpl)

  • 400 gperunaa (kuorittuna ja keitettynä)
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 4 munaa
  • 4 rklvettä

Lisäksi

  • 20 oliivia (sitruunatäytteellä)
  • 1 dltuoretta timjamia
Tulosta

Viipaloi perunat. Silppua sipulit. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä paistinpannulla (Ø 24 cm). Mausta salvialla ja suolalla.

Sekoita munat ja vesi kulhossa. Kaada seos pannuun. Anna hyytyä keskilämmöllä. Jäähdytä.

Kumoa perunamunakas leikkuulaudalle ja leikkaa paloiksi.

Keihästä oliivi cocktailtikkuun ja paina perunamunakaspalaan. Somista perunamunakas-tapakset halutessasi timjamilla.

MITÄ PIDIT?
4.33
2 kommenttia