Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pellillinen viikonloppua! Bataattinachopelti höystetään avokadolla, korianterilla ja cheddar-kuorrutuksella

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Bataattilastuista syntyy helppo ja hauska herkku niin piristystä kaipaavan arki-illan ratoksi kuin viikonlopun kunniaksi. Mustapavut tuovat peltiin tervetullutta ruokaisuutta. Nappaa bataattinachopellin resepti alta!

13.1.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
2
pientä bataattia (800 g)
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 prk
mustapapuja ( käyttövalmiita, 230 g)
2 dl
salsakastiketta ( medium tai hot)
50 g
maissilastuja
150 g
cheddar-mozzarellajuustoraastetta
1
punasipuli
250
kirsikkatomaatteja
1
avokado
1
lime
1 rku
korianteria

Bataattinachopelti – ohje:

  1. Pese bataatit hyvin juuresharjalla. Leikkaa bataatit noin puolen sentin viipaleiksi.
  2. Pyöräytä öljyä viipaleisiin ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  3. Huuhtele ja valuta mustapavut. Ota pelti uunista ja säädä uuni grillivastuksille.
  4. Levitä mustapavut ja salsakastike pellille. Murustele tortillalastut kulhoon ja lisää juustoraaste. Ripottele seos muiden ainesten päälle.
  5. Paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  6. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi tai suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa avokado lohkoiksi ja purista päälle puolikkaasta limestä mehua ja leikkaa toinen puolikas lohkoiksi.
  7. Viimeistele bataattinachopelti avokadoilla, sipulilla, tomaateilla ja korianterilla. Tarjoa heti.

Vinkit!

  • Bataattinachojen kylkeen sopii nokare ranskankermaa tai paksua jogurttia.
  • Ota talteen myös suosittu nachopellin ohje, jonka voi muokata helposti kasvisruokavalioon sopivaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt