Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Baskilainen suklaajuustokakku on unelmaisen täyteläistä – jujuna paahteisen karamellisoitunut pinta

1 h 35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 20 min

Baskilainen suklaajuustokakku on suklainen versio ihanasta klassikkokakusta. Tarjoile kakun kanssa tuoreita viikunoita tai raikkaita granaattiomenansiemeniä!

11.12.2023
Reseptin ainekset
10 annosta
200 g
tummaa suklaata (70 %)
500 g
maustamatonta tuorejuustoa
1½ dl
sokeria
4
munaa
1½ dl
kuohukermaa
1 rkl
kaakaojauhetta
1 rkl
maissitärkkelystä
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa

Baskilainen suklaajuustokakku – ohje:

  1. Vuoraa (irtopohja)vuoka (ø 22–24 cm) kahdella päällekkäisellä rypistetyllä leivinpaperilla. Voitele päällimmäinen leivinpaperi, jotta juustokakku irtoaa kypsänä paremmin vuoasta.
  2. Paloittele suklaa kulhoon ja sulata mikrossa tai vesihauteessa. Pehmennä tuorejuusto sähkövatkaimella ja lisää sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää myös kerma ja suklaasula.
  3. Sekoita kuivat aineet kulhossa ja siivilöi seokseen. Sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada taikina vuokaan leivinpaperin päälle.
  5. Paista kakkua 200 asteessa uunin keskitasolla 1 tunti 20 minuuttia. Pinta saa tummua kunnolla, mutta varo polttamasta sitä.
  6. Jäähdytä juustokakku huoneenlämpöiseksi ja nosta sitten jääkaappiin. Suklaajuustokakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Vinkki!

Tarjoa kakun kanssa tuoreita viikunoita tai granaattiomenansiemeniä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt