Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
18 min
{
Aktiivinen
3 minPassiivinen
15 minGluteeniton banaanipannukakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja paistuu näppärästi uunissa. Kanelilta maistuva herkku on loistava iltapala.
GL
4.2
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.10.2016

Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2banaania
- 2kananmunaa
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 tlvaniljasokeria
- 1/4 tlkanelia
- 1/4 tlsuolaa
- 1 rklöljyä
Lisäksi
- tilkka öljyä voiteluun
Gluteeniton pannukakku valmistuu näin:
Voitele noin 25 × 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.
Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.
Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sauvasekoitinta.
Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista 10–12 minuuttia.
Tarjoile gluteeniton pannukakku esimerkiksi mansikkahillon tai vaniljajäätelön kanssa.

Gluteeniton pannukakku – hurmaavan mehevä herkku iltapalalle
Kotivinkki

Gluteenittomat munkit – nämä kuohkeat herkut maistuvat kaikille!
Maku

Gluteeniton leivonta – niksit ja herkullisimmat reseptit

Pikahillo
Maku

Gluteeniton luumu-persikkapiirakka täyteläisellä kookoskermalla
Kotivinkki

Gluteenittomat lusikkaleivät
Kotivinkki

Gluteeniton toscakakku – jopa parempi kuin tavallinen
Kotivinkki

Gluteeniton pataleipä
Maku