4,3(39)
Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
gluteeniton
kasvis
18 min
{
Aktiivinen 3 min
Passiivinen 15 min
Gluteeniton banaanipannukakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja paistuu näppärästi uunissa. Kanelilta maistuva herkku on loistava iltapala.
Julkaistu 28.10.2016
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
2banaania
2kananmunaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
1/4 tlkanelia
1/4 tlsuolaa
1 rklöljyä
Lisäksi
tilkka öljyä voiteluun

Gluteeniton banaanipannukakku – ohje:

  1. Voitele noin 25 × 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.
  2. Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.
  3. Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sauvasekoitinta.
  4. Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista 10–12 minuuttia.
  5. Tarjoile gluteeniton pannukakku esimerkiksi mansikkahillon tai vaniljajäätelön kanssa. 
3 kommenttia