Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
gluteeniton
kasvis
18 min
{
Aktiivinen 3 min
Passiivinen 15 min
Gluteeniton banaanipannukakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja paistuu näppärästi uunissa. Kanelilta maistuva herkku on loistava iltapala.

Reseptin ainekset 4 annosta
2banaania
2kananmunaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
1/4 tlkanelia
1/4 tlsuolaa
1 rklöljyä
Lisäksi
tilkka öljyä voiteluun
Gluteeniton banaanipannukakku – ohje:
- Voitele noin 25 × 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.
- Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.
- Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sauvasekoitinta.
- Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista 10–12 minuuttia.
- Tarjoile gluteeniton pannukakku esimerkiksi mansikkahillon tai vaniljajäätelön kanssa.