


Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa
18 min
{
Aktiivinen 3 min
Passiivinen 15 min
Gluteeniton banaanipannukakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja paistuu näppärästi uunissa. Kanelilta maistuva herkku on loistava iltapala.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
banaania
2
kananmunaa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
kanelia
1/4 tl
suolaa
1 rkl
öljyä
Lisäksi
tilkka öljyä voiteluun
Gluteeniton banaanipannukakku – ohje:
- Voitele noin 25 × 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.
- Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.
- Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sauvasekoitinta.
- Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista 10–12 minuuttia.
- Tarjoile gluteeniton pannukakku esimerkiksi mansikkahillon tai vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki!
Katso myös gluteenittomien banaanilettujen ohje, jolla teet herkulliset letut vain kolmesta raaka-aineesta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat