Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton banaanipannukakku – helppo herkku valmistuu kätevästi uunissa

18 min
{
Aktiivinen 3 min
Passiivinen 15 min

Gluteeniton banaanipannukakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja paistuu näppärästi uunissa. Kanelilta maistuva herkku on loistava iltapala.

28.10.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2
banaania
2
kananmunaa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
kanelia
1/4 tl
suolaa
1 rkl
öljyä
Lisäksi
tilkka öljyä voiteluun

Gluteeniton banaanipannukakku – ohje:

  1. Voitele noin 25 × 25 cm vuoka tai valurautapannu öljyllä. Laita se uuniin ja käännä uuni 225 asteeseen.
  2. Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen. Lisää päälle kananmunat, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, kaneli ja öljy.
  3. Anna seoksen pyöri hetki, jotta massasta tulee täysin sileää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sauvasekoitinta.
  4. Ota pannu/vuoka uunista, kun uuni on lämmennyt. Kaada pannukakkutaikina kuumalle pannulle ja laita takaisin uuniin. Paista 10–12 minuuttia.
  5. Tarjoile gluteeniton pannukakku esimerkiksi mansikkahillon tai vaniljajäätelön kanssa. 

Vinkki!

Katso myös gluteenittomien banaanilettujen ohje, jolla teet herkulliset letut vain kolmesta raaka-aineesta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt