Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola sekä noin 2 dl vehnäjauhoja, jotta saat vellimäisen seoksen. Anna taikinan käydä peitettynä lämpimässä paikassa, kunnes se kuplii eli noin puoli tuntia.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahto, vaniljasokeri, korintit ja sukaatit taikinajuureen. Alusta taikinaan loput jauhot sekä loppuvaiheessa pehmeä voi.
Voitele ja vuoraa huolellisesti leivinpaperilla yksi tai kaksi pyöreää, korkeaa vuokaa, esimerkiksi vanhaa metallista kahvipurkkia. Varmista ensin, että vuokasi mahtuvat uuniin. Voit käyttää myös tavallista rengasvuokaa. Taikinan tulisi täyttää vuoat puolilleen.
Peitä leivonnaiset liinalla ja anna niiden kohota lämpimässä noin tunnin ajan, kunnes taikina ulottuu lähes vuoan reunoille.
Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Voit peittää pinnan foliolla, jos baba uhkaa tummua liikaa.
Tee kostutusliemi. Kiehauta vesi ja sokeri. Sekoita jäähtyneeseen liemeen rommi.
Kumoa baba vuoastaan, puhdista vuoka ja pane leivonnainen takaisin. Kostuta baba liemellä ja anna vetäytyä hyvin.
Irrota leivonnainen vuoasta. Mittaa tomusokeri kuppiin ja lisää vettä tipoittain samalla sekoittaen, kunnes saat tanakan tahnan. Levitä kuorrutus baban pintaan.