Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiinilla maustetut broilerin koipireidet uunissa

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Sitrusten kiistämätön kuningatar on loistava pari kanalle. Käytä appelsiinista niin kuoret, mehu kuin hedelmäliha ja paista herkulliset broilerin koipireidet uunissa.

6.3.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4
broilerin koipireisipalaa tai
luullista rintaleikettä (n. 1 kg)
2 tl
suolaa
½
appelsiinin kuori raastettuna
½ dl
appelsiinin mehua
1 ½ rkl
juoksevaa hunajaa
1 rkl
öljyä
1 rkl
valkoista balsamicoa
1 rkl
soijaa
4
punasipulia
1
appelsiini siivuina
muutama oksa tuoretta rosmariinia

1. Kuivaa kanat talouspaperilla ja hiero suola niiden pintaan. Asettele palat öljyttyyn uunivuokaan.

2. Pese appelsiini ja raasta sen kuori. Purista mehua tarvittava määrä. Sekoita keskenään raastettu kuori, appelsiinin mehu, hunaja, öljy, balsamico ja soija.

3. Lusikoi broilerin koipireisien päälle puolet kastikkeesta. Paista niitä 200-asteisessa uunissa 15 min.

4. Kuori ja lohko sillä välin punasipulit sekä leikkaa appelsiini siivuiksi. Koipireisien paistuttua 15 minuuttia lisää vuokaan sipulilohkot, appelsiinisiivut ja rosmariinioksat. Lisää myös loput kastikkeesta.

5. Paista vielä 30 min. Valele kanoja liemellä muutamia kertoja paistamisen aikana. Tarjoile appelsiinilla maustetut broilerin koipireidet riisin tai salaatin kanssa.

Vinkki! Sitrushedelmistä irtoaa mehu helpoiten, kun ne ovat lämpimiä.

Suosittelemme myös näitä

Tulinen kana

Jogurttimarinoitu broileri ja kurkkuraita

Helppo ja hyvä broileri-riisivuoka

Lime-korianteribroileria ja mansikkasalsaa

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt