Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Amerikkalainen piparijuustokakku on klassikon jouluinen serkku! Päälle murskatut piparminttukarkit täydentävät jälkiruoan

3 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 3 h 0 min

Amerikkalainen piparijuustokakku hurmaa joulupöydän ruokailijat mausteisella piparipohjalla, tuorejuustotäytteellä ja raikkailla piparminttukarkeilla. Jos haluat herkutella tällä kakulla läpi joulun, valmista kerralla pari kakkua – muuten voi olla, että makunautinnosta riittää iloa vain aattoiltaan!

16.11.2020
Reseptin ainekset
Noin 12 palaa
200 g
pipareita
100 g
sulatettua voita
Täyte
400 g
maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 dl
kuohukermaa
5
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunankuorta
1 rkl
sitruunanmehua
Päälle
1 pkt (200 g)
ranskankermaa
2 rkl
sokeria
2 rkl
sitruunanmehua
Tarjoiluun
1 dl
hienonnettuja piparminttukarkkeja

Amerikkalainen piparijuustokakku – ohje:

  1. Murskaa piparit. Lisää joukkoon voisula. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. noin 23 cm.) Laita pakastimeen siksi aikaa, kun teet täytteen.
  2. Sekoita täyteaineet sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada keksipohjan päälle. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi.
  3. Yhdistä ranskankerma, sokeri ja sitruunamehu. Levitä seos kakulle. Peitä kelmulla ja nosta viileään vähintään 2 tunniksi.
  4. Lusikoi juustokakulle karkkimurskaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt