Kesähuone, vierasmaja, salakapakka – 6 entistä rojuvarastoa, joista tuli jotakin ihanaa
Sisustus
Kesähuone, vierasmaja, salakapakka – 6 entistä rojuvarastoa, joista tuli jotakin ihanaa
Monen pihan murheenkryyninä nököttää varasto, jonne kerääntyy vain turhaa roinaa. Uskoisitko, että nämäkin idyllit ovat aiemmin olleet sellaisia?
23.7.2019
 |
Meillä kotona

1. Muutama askel kotoa kesämökille

Annabella Karlsson perheineen remontoi romua keränneestä pihavarastosta raikkaan pastellisen kesänviettopaikan. Valkoinen maali, mökkiovi ja ikkunat tekivät entiselle varastolle ihmeitä. Nyt perheellä on kesämökki kotipihassa! Kurkkaa täältä kaikki kuvat kesämajasta.

2. Boheemi kesähuone elämää nähneessä pihatalossa

Hanne Maneliuksen kodin pihapiirissä, 1850-luvulla valmistuneessa rakennuksessa on aikoinaan synnytetty ja pidetty koulua. Nyt siellä vietetään letkeitä kesäpäiviä sekä saunailtoja. Tyylillisesti kesähuoneessa kohtaavat itämaisuus ja mummoilu. Ja täällä viihtyvät teinitkin! Lue täältä juttu kesähuoneesta.

3. Kuka kaipaa autotallia, jos voi saada viherhuoneen?

Uskoisitko, että tämä puutarhamaja oli aikaisemmin autotalli? Kierrätyshenkisessä viherhuoneessa tuoksuvat nyt timjami ja laventeli. Jestas, miten suloinen se onkaan! Kurkkaa kaikki kuvat viherhuoneesta täältä.

Jos haaveilet suloisesta huvimajasta, kurkkaa tämä kuvakimara!

4. Salakapakassa viihdytään illasta aamuun

Mökkitontin keskellä nökötti elämää nähnyt aitta, joka oli jo kauan ollut vailla käyttötarkoitusta. Kun hämyinen rakennus raivattiin romusta ja tyhjistä ampiaispesistä, muuttui se tunnelmalliseksi illanviettopaikaksi, jossa viihdytään auringonlaskusta sen nousuun. Lue koko tarina täältä.

5. Täällä haluavat kaikki yöpyä!

Ei uskoisi, että täällä säilytettiin ennen terassikalusteita ja puutarhatyökaluja. Vaneriseinien ja mustan maalin avulla isovanhempien pihavarastosta tuli viihtyisä vierasmaja lasten perheille. Katso täältä kaikki kuvat tyylikkäästä vierasmajasta.

6. Kesän rennoimmassa olohuoneessa vallitsee harkittu sekamelska

Marjaana ja Pekka sisustivat ranta-aitan harkitun sekalaisesti värejä säästelemättä. Rennossa miljöössä kesävieraita kestitään elävällä musiikilla. Katso kaikki kuvat täältä.

Kommentoi »