Huvimaja on pihan kruunu – kokosimme ideoita täydelliseen huvimajaan
Piha ja puutarha
Huvimaja on pihan kruunu – kokosimme ideoita täydelliseen huvimajaan
Huvimajoja on yhtä monenlaisia kuin on huvejakin. Varmaa on se, että kesäkauden täydellisimmät kahvihetket vietetään majan rauhassa.
Julkaistu 4.4.2016
Meillä kotona

Vaalea huvimaja täynnä valoa

Tämä kauniisti sisustettu huvimaja on oikea kesäparatiisi! Pauliinan ja Tatun 1940-luvun talon pihaa koristava kesähuone on koottu vanhoista ikkunoista. Pauliina on joskus yöpynytkin huvimajassa.

Täydellinen paikka koko perheen kesäpäivän viettoon

Ei uskoisi, että tämä viehättävä huvimaja on entinen grillikatos! Nyt tässä kauniissa kesähuoneessa grillataan ja nautitaan kesästä. Koko tarinan voit lukea täältä.

Huvimaja syntyi kierrätysmateriaaleista

Ei ainakaan kokovalkoista, päätti tämän huvimajan rakentanut Maria. Rouhean kesähuoneen sisustuksessa toistuvat maanläheiset, sammuneet ja patinoituneet sävyt. Ikkunat ovat peräisin purkutalosta. Lue lisää Marian ihanasta kesähuoneesta täältä.

Hatut seinällä tuovat kesätunnelmaa

Metka sohva on rakennettu kuormalavoista. Näyttävä hattukokoelma on kerätty kirpputoreilta ja täydennetty Kreikan-tuliaisilla.

Kaikkiin vuodenaikoihin

Kesäpaviljonki, talvipuutarha, viherhuone... tämä ihana valkoinen rakennus on pihan rakastetuin paikka. Alun perin helsinkiläinen puutarhuri Minna Mercke Schmidt muutti Etelä-Ruotsin Skåneen – kurkista hänen kauniiseen kotiinsa.

Hempeässä huvimajassa luetaan sisustuslehtiä

Tämä huvimaja sijaitsee 1930-luvulla rakennetun talon pihapiirissä. Papan vanhaan matkalaukkuun on kerätty kesälukemiseksi sisustuslehtiä.

Kas, terassikin taipuu huvimajaksi

Talon seinustalla oleva terassi muuttuu huvimajaksi, kun se saa ylleen valokatteesta nikkaroidun katon ja sen alle rimojen varaan ripustetut kankaat.

Rento Orangeria valmistui kierrätysmateriaaleista

Marian perheen rento kesämaja Orangeria syntyi, kun Marian mies hankki kasan vanhoja, kauniita ikkunoita. Lue koko juttu ja katso lisää kuvia täältä.

Huvimaja lammen rannalla

Huvimaja ja koristelampi ovat täydellinen pari. Lepotuoleissa otetaan aurinkoa ja sisällä iltapäivänokoset. Kovimmalla helteellä on pakko kahlata suihkulähteen kasteltavaksi.

Kommentoi »