Annabellan mökkimatka on muutamia askelia – romua täynnä ollut pihavarasto muuttui suloiseksi kesämajaksi
Sisustus
Annabellan mökkimatka on muutamia askelia – romua täynnä ollut pihavarasto muuttui suloiseksi kesämajaksi
Annabella Karlsson perheineen remontoi varastosta raikkaan pastellisen kesänviettopaikan. Valkoinen maali, mökkiovi ja ikkunat tekivät entiselle varastolle ihmeitä.
Julkaistu 10.7.2018
Kotivinkki
Laatoitettu polku johtaa kotitalon nurkalta kesämajaan ja kasvihuoneelle.
Huvimaja on Annabella Karlssonille kuin kesämökki. Siellä voi hörpätä kahvit, lueskella ja yöpyäkin.

”Kesämajamme oli alun perin tuiki tavallinen pihavarasto täynnä kaikenlaista romua. Kun se oli toiminut jonkin aikaa alkuperäisessä tarkoituksessaan, sain yhtäkkiä älynväläyksen kesämajasta. Maalasimme isäni kanssa seinät sisältä valkoisiksi, korvasimme oven mökkiovella ja teimme varastoon ikkunat.

Vaikka vaja remontoitiin ulkoa ja sisältä, emme halunneet sinne sähköjä. Ajatus kynttilänvalossa istumisesta painoi vaa’assa enemmän. Myös aito kamiina tuo lämmintä tunnelmaa, ja sen vuoksi pystymme viettämään majassa aikaa syksylläkin.

Pihavarastosta tuli kesämaja valkoisella maalilla sekä lisäämällä vajaan ikkunat. Herkullinen sisustus syntyy raikkailla väreillä. Oranssit, keltaiset ja vihreät retrosävyt saavat kukkia kesämajassa.
Annabellan sisustustyyli on romanttisen raikas, ja eriväriset tuolit saavat hänet kesätuulelle. Pöytäliina on ostettu Ikeasta.
Ihanat kesäkukat tuovat rehevää runsautta.

Majan monikäyttöisyys yllätti minut. Olemme viettäneet siellä muun muassa syntymäpäiviä, ja poikamme ovat yöpyneet siellä. Pihakirppiksen aikaan pidimme majassa kahvilaa. Jopa sadesäällä on ihanaa mennä majaan kuuntelemaan, kuinka pisarat ropisevat kattoon.

Koska kotimme sijaitsee jo valmiiksi kaukana hälinästä, emme tarvitse erillistä kesäpaikkaa. Kävelemme vain pihan poikki majalle. Se onkin meille vähän niin kuin kesämökki."

Kesämajaan päätyvät kirpputorilöydöt ja muut värikkäät katseenvangitsijat.
Kesämajassa on värikkäämpi sisustus kuin perheen kodissa.
Myöhemmin vajan kylkeen rakennettiin kasvihuone Annabellan puutarhaharrastusta varten. Hän on innostunut kasvattamaan muun muassa kurkkuja, paprikoita ja tomaatteja.
2 kommenttia