Puuro on parasta
Kysyimme lukijoiltamme, miten he virittävät puuronsa. Useimmat vastasivat päätyvänsä omenahilloon, marjoihin, voisilmään tai mehukeittoon. Tässä muutamia puuroreseptejä viritettäväksi!
Teksti
Julkaistu: 27.9.2011
Raikas puolukkapuuro on terveellinen vaihtoehto.
Saat lisämakua tattari-omenapuuroon, kun korvaat osan vesimäärästä omenamehulla.
Herkkupuuro maistuu makealta.
Uuniriisipuuro maistuu vaikkapa iltapalana.
Jännittävät puuroviritykset
Tässä esimerkkejä mielikuvituksellisista virityksistä.
”Neitsytkookosöljyä ja raejuustoa. Nam!” – Essi
”Hunaja tekee puurosta kuin puurosta herkkua.” – Helena
”Laitan talkkunapuuron keskelle voisilmän, josta vedetään lusikalla kanavia lautasen reunoille. Sula voi valuu niitä pitkin eri puolille lautasta muistuttaen kukkakuviota.”
– Aila
”Ruishiutalepuuroon laitan puolukkasurvossilmän. Ihanan kirpeän hapanta.”
– Hanna-Mari
”Hapankaalia, maustamatonta jogurttia ja suolakurkkuhakkelusta.” – Susanna
”Syksyisin raastan kaurapuuron sekaan kotimaisia omenia.” – Hannele
”Vaniljajogurttisilmä on hyväksi havaittu.” – Leena