Kotivinkki

Tattari-omenapuuro – aloita päivä ponnekkaasti kunnon aamiaisella

15 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
5 min
Tattari-omenapuuro hautuu herkutteluvalmiiksi vain viidessä minuutissa. Pehmeäksi keitetyt omenat tuovat puuroon kivasti makua, ja makeutuksen hoitaa hunaja. Lisää annoksen päälle halutessasi mustikoita.
KA
GL
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 11.11.2010


Ainekset (4 annosta)

Tattari-omenapuuro

  • 2omenaa
  • 1 lvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 2½ dltattarihiutaleita
  • ½ dlhunajaa
  • mustikoita
Tulosta

Tattari-omenapuuro valmistuu näin:

  1. Kuori ja paloittele omenat pikkupaloiksi.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja keitä omenapaloja muutama minuutti.
  3. Sekoita joukkoon tattarihiutaleet ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  4. Lisää puuroon hunaja ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa puuro mustikoiden kanssa.

Vinkki!

Saat lisämakua puuroon, kun korvaat vesimäärästä 2 dl omenamehulla.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »