


Tattari-omenapuuro – aloita päivä ponnekkaasti kunnon aamiaisella
15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min
Tattari-omenapuuro hautuu herkutteluvalmiiksi vain viidessä minuutissa. Pehmeäksi keitetyt omenat tuovat puuroon kivasti makua, ja makeutuksen hoitaa hunaja. Lisää annoksen päälle halutessasi mustikoita.
Reseptin ainekset
4 annosta
Tattari-omenapuuro
2
omenaa
1 l
vettä
1 tl
suolaa
2½ dl
tattarihiutaleita
½ dl
hunajaa
mustikoita
Tattari-omenapuuro valmistuu näin:
- Kuori ja paloittele omenat pikkupaloiksi.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja keitä omenapaloja muutama minuutti.
- Sekoita joukkoon tattarihiutaleet ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
- Lisää puuroon hunaja ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa puuro mustikoiden kanssa.
Vinkki!
Saat lisämakua puuroon, kun korvaat vesimäärästä 2 dl omenamehulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat