
Punavalkoiset jouluherkut – tuo joulun sävyjä ruokiin kokkaamalla mozzarella-tomaattikeppi, karpalo-marenkipiirakka ja muut punavalkoiset herkut
Raikas kerrosjuoma, tuhti paprikafocaccia, leikkisä mozzarellakeppi ja kirpeän makea karpalopiirakka sopivat vaikka pikkujouluihin – katso ohjeet!
Karpalo-marenkipiirakka päällystetään kirpeänmakealla karpalotahnallla ja pilkutetaan marenkipalloilla

Karpalo-marenkipiirakan juju on itsetehty karpalotahna. Maun viimeistelee pehmeän makea italialainen marenki. Helppoutta leivontaan saat käyttämällä valmistaikinapohjaa.
Mansikka-kookosjuoma – kahden kerroksen herkku- juomassa maistuvat mansikka, kookos ja rommi

Sorbettimainen mansikka-kookosjuoma vie ajatukset talven keskeltä kesään. Mansikkakerros terästetään limemehulla, kookoskerma saa tujauksen rommia ja vaniljaa.
Paprikafocaccia saa syliinsä tulista chilitahnaa ja pehmeää vuohenjuustoa

Yön yli kohotettu focaccia saa mauksi chilillä terävöitettyä paprikatahnaa ja vuohenjuustoa. Papricafocaccia on parhaimmillaan samana päivänä tarjottuna.
Tomaatti-mozzarellakeppi – karkkikepin muotoon koottu salaatti on juhlapöydän veikein ilmestys

Klassinen caprese-salaatti ladotaan yrtti-siemenpedille ja tarjotaan pestokastikkeen kera. Salaatti saa jouluisen asun, kun se kootaan karkkikepin muotoon. Paahdetut siemenet viimeistelevät kauniin salaatin.