Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kahden kesken

Pienen perheen jouluateria – suunnittelimme ravintolatasoisen juhla-aterian kahdelle aikuiselle

Pienen perheen jouluateria loihditaan ilman suuria esivalmisteluja. Silti tuloksena on ravintolatason illallinen. Alkupalaksi tarjoillaan äyriäisvati, pääruoaksi on maukas peurapaisti ja aterian kruunaa tuplasuklaamousse.

19.12.2024

Alkupalaksi merten makuja – äyriäisvadille ladotaan simpukoita ja katkarapuja

Kasaa alkupalaksi ylellinen äyriäisvati gratinoiduista simpukoista, vaniljaisista kampasimpukoista, chilikatkaravuista ja kirjolohenmädistä. Kerää mukaan kaikki herkut tai valitse pari suosikkiasi. Äyriäisvati on varma hitti myös pienen porukan pikkujouluissa.

Pääruokasi metsän makuja – katajanmarjaporo, ruusukaali-omenapaistos ja puolukka-portviinikastike

Tarjoa pääruokana katajanmarjoilla maustettua poronfileetä, puolukkaista portviinikastiketta ja omenaisia ruusukaaleja.

Jälkkäriksi kahden suklaan mousse

Kahden suklaan mousse ja kardemummakaurakeksit: silkinpehmeä mousse ja rapeat keksit ovat koukuttava kombo. Kahden hengen juhlajälkkäri nautitaan tietenkin yhteiseltä lautaselta. Rapeat kardemumma-kaurakeksit viimeistelevät unelmanpehmeän moussen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt