Aina remontti ei vaadi paksua lompakkoa! Saunan raikastus satasella & 5 muuta edullista miniremppaa
Rakenna ja remontoi
Aina remontti ei vaadi paksua lompakkoa! Saunan raikastus satasella & 5 muuta edullista miniremppaa
Keittiön pikaremppa, edullinen saunamuutos ja pikkuvessan ysärityylin raikastus. Nämä 6 miniremppaa on toteutettu pienellä budjetilla.
Julkaistu 25.2.2020
Meillä kotona

Keittiön pikaremppa maksoi pari sataa

Aika oli ajanut ohitse korkeakiiltoisesta, tiiviisti kaappien täyttämästä keittiöstä. Asukas alkoi visioida tilaa, jossa osa keittiön yläkaapeista korvattaisiin teollisuushenkisillä avohyllyillä. Kurkista, millainen lopputuloksesta tuli.

Saunan pintaremppa satasella

Löylyhuoneen 70-luvun henki miellytti asukkaita, mutta yleisilme kaipasi raikastamista. Kellastunut löylyhuone raikastui piristävässä valkopesussa ja mustilla yksityiskohdilla. Lue koko juttu edullisesta pintarempasta täältä.

Pikkuvessan 90-luvun tyyli raikastui uusilla pinnoilla

Pelkkä lattialaattojen vaihto sai pikkuvessan muut pinnat näyttämään vanhoilta ja kuluneilta. Niinpä koko pikkuvessaan päätettiin tehdä edullinen miniremppa. Tavallisella seinätasoitteella syntyi rouhea betonimainen pinta. Lue pikkuvessan remontista lisää täältä.

Kodinhoitohuone uudistui minirempassa satasella

Vanha kodinhoitohuone oli vuosia kärsivällisesti odottanut, että se pistettäisiin ruotuun. Pienellä ja edullisella muutoksella tilasta tuli toimiva paikka viisihenkisen perheen pyykkihuoltoon. Kurkista, miten miniremppa tehtiin.

Ahdas peruskeittiö sai lisätilaa 500 eurolla

Ahdas ja tarpeisiin riittämätön keittiö muuttui toimivaksi lisätyötasolla ja avohyllyköllä. Ruokailuryhmä sai tilaa olohuoneesta. Katso, millainen muutos rivitalon keittiössä saatiin aikaan edullisesti.

Ankea pikkuvessa remontoitiin 300 eurolla

Koppimainen pikkuvessa oli ankea ja valjun valkea. Tila muuttui persoonalliseksi, kun lattiaan asennettiin kukkakuvioinen lasimosaiikki. Lue koko juttu pienestä vessarempasta.

Kommentoi »