Tyylikkäät kivitalot, linjakkaat puutalot & erikoiset uudiskohteet! Kokosimme modernien talojen kuvagallerian – lue tarinat suunnittelusta ja rakentamisesta!

Tyylikkäät kivitalot, linjakkaat puutalot & erikoiset uudiskohteet! Kokosimme modernien talojen kuvagallerian – lue tarinat suunnittelusta ja rakentamisesta!
Onko haaveissasi ryhtyä rakentamaan taloa? Tai kenties suunnittelu on jo alkanut? Kokosimme iloksi ja inspiraatioksi modernien talojen gallerian sivustomme ihanista uudiskohteista. Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan kunkin talon tarinan.
Julkaistu 23.9.2021

Aina vain askel ulos! Oili rakennutti itselleen huolettoman puutalon, jonka jokaisesta huoneesta pääsee ulos terassille. Epäilijöitä riitti, kun Oili päätti rakentaa talon yksin. Astu sisään taloon.

Millaista olisi asua siskon naapurissa? Petra ja hänen siskonsa toteuttivat haaveensa vierekkäisistä kodeista. Kurkista Petran perheen tyylikkääseen kivitaloon.

Sarah ja Pekka rakensivat kolmannen talonsa loppuelämäksi. Suunnittelussa perhe panosti toimivaan arkeen ja siihen, että kaikella on oma paikkansa. Ihastu kauniiseen taloon.

Heidi perheineen oli suunnitellut Espooseen kivitaloa, mutta paluu kotiseudulle sai suunnitelmat muuttumaan. Mäntymetsän keskelle puutalo tuntui istuvan paremmin. Talo valittiin hyväksi havaitun talotoimittajan mallistosta. Kurkista perheen kotiin.

Mitä tapahtuu, kun rakennusinsinööri pääsee suunnittelemaan ikiomaa taloaan? Heinin mielestä vaikeinta oli kaikkien ihanien vaihtoehtojen karsiminen. Kurkista Heinin ja hänen puolisonsa ajattomaan kotiin.

Heidin perheen moderni talo Espoossa on tehty perhe-elämän pelikentäksi leikkejä ja itsensä toteuttamista varten. Atriumpiha on yksi koko perheen suosikkipaikoista. Tutustu perheen kauniseen taloon.

Kommentoi »