
Samu Haberin currylohipasta ja Pipsa Hurmerinnan pikalohi – julkkikset esittelevät helpot lohireseptinsä!
Pastaa, keittoa, pataa – lohesta voi valmistaa monenlaista! Robin Packalen, Samu Haber, Pipsa Hurmerinta ja Annika Saarikko jakavat maukkaat kalaruokareseptinsä.
Currylla maustettu lohipasta on Samu Haberin bravuuri

Samu Haberin lohipasta valmistuu kätevästi puolessa tunnissa. Se maistuu ihanasti currylle ja tillille. ”Currya voi lisätä kastikkeeseen oman maun mukaan. Tarjoiluun sopii parhaiten sellainen pastalaji, jonka sisään kastike sujahtaa”, Haber vinkkaa.
Kermainen lohikeitto maistuu Annika Saarikolle

Annika Saarikon lohikeitto on tyyliltään maukkaasti perinteinen. “Ohje on simppeli ja sopivasti sovellettavissa – määriä voi muokata ja mittasuhteitakin muljautella", Saarikko kuvailee. Keitto maistuu koko Saarikon perheelle!
Robin Packalen kokkaa parsakaalia ja lohta

Robin Packalenin lohipata pursuilee kasviksia! ”Lohipata valmistuu helposti kattilassa hauduttamalla, ja siihen tulee lohen lisäksi sitruunaruokakermaa, parsakaalia, purjoa, sipulia ja valkosipulia”, Robin kuvailee ruokabravuuriaan.
Pipsa Hurmerinta tekee pikalohta kerran viikossa

Pipsa Hurmerinnan bravuurilohi valmistuu kätevästi höyryttämällä. Kala tarjotaan pinaattipedillä ja viimeistellään sitruunankuorisuikaleilla. ”Tätä helppoa ruokaa meillä syödään ainakin kerran viikossa. Höyryttäminen on nopea ja kärytön tapa valmistaa kalaa. Kun pyydät kalakauppiasta poistamaan nahan, ruoka valmistuu vieläkin nopeammin”, Hurmerinta kertoo.