Maku

Robin Packalen hemmottelee ystäviään lohi-parsakaalipadalla – ota talteen laulajan helppo suosikkiresepti!

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Laulaja Robin Packalen nauttii ystäville kokkauksesta. Tämä lohi-parsakaalipata on Robinin toinen bravuuri sushin lisäksi. "Lohipata valmistuu helposti kattilassa hauduttamalla, ja siihen tulee lohen lisäksi sitruunaruokakermaa, parsakaalia, purjoa, sipulia ja valkosipulia."
GL
MU
4.5
0
Julkaistu: 25.7.2022


Reseptin ainekset (4)

  • 400 g parsakaalia
  • ½ (150 g)purjoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl voita
  • 1 prk (2½ dl) ruokakermaa (sitruuna-pippuri)
  • noin ½ dl vettä
  • 600 gkirjolohifileetä
  • ½ tl suolaa
Tulosta

Robin Packalenin lohi-parsakaalipata ‒ ohje:

  1. Huuhtele parsakaali ja halkaistu purjo. Paloittele parsakaali kukinnoiksi, leikkaa myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Sulata voi kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele noin 5 minuuttia.
  3. Kaada kerma ja vesi pannulle. Pane kansi päälle ja anna hautua 5–10 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.
  4. Leikkaa lohifilee nahattomiksi paloiksi ja mausta palat suolalla. Lisää kalapalat pannulle ja hauduta vielä pari minuuttia, kunnes kala on kypsää.

Robin Packalen

24-vuotias laulaja nähdään syksyllä 2022 keikkalavojen lisäksi televisiossa, kun ruokaa ja musiikkia yhdistelevä keskusteluohjelma Robin – täydellinen ilta alkaa elokuussa Foxilla.

Kommentoi »