Robin Packalen hemmottelee ystäviään lohi-parsakaalipadalla – ota talteen laulajan helppo suosikkiresepti!
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Laulaja Robin Packalen nauttii ystäville kokkauksesta. Tämä lohi-parsakaalipata on Robinin toinen bravuuri sushin lisäksi. "Lohipata valmistuu helposti kattilassa hauduttamalla, ja siihen tulee lohen lisäksi sitruunaruokakermaa, parsakaalia, purjoa, sipulia ja valkosipulia."
GL
MU
4.4
Kuvat
Julkaistu 25.7.2022

Robin Packalen hemmottelee ystäviään lohi-parsakaalipadalla – ota talteen laulajan helppo suosikkiresepti!
Reseptin ainekset (4)
- 400 g parsakaalia
- ½ (150 g)purjoa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita
- 1 prk (2½ dl) ruokakermaa (sitruuna-pippuri)
- noin ½ dl vettä
- 600 gkirjolohifileetä
- ½ tl suolaa
Robin Packalenin lohi-parsakaalipata ‒ ohje:
- Huuhtele parsakaali ja halkaistu purjo. Paloittele parsakaali kukinnoiksi, leikkaa myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sulata voi kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele noin 5 minuuttia.
- Kaada kerma ja vesi pannulle. Pane kansi päälle ja anna hautua 5–10 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.
- Leikkaa lohifilee nahattomiksi paloiksi ja mausta palat suolalla. Lisää kalapalat pannulle ja hauduta vielä pari minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Robin Packalen
24-vuotias laulaja nähdään syksyllä 2022 keikkalavojen lisäksi televisiossa, kun ruokaa ja musiikkia yhdistelevä keskusteluohjelma Robin – täydellinen ilta alkaa elokuussa Foxilla.

Juoksija ja kokki Sara Kuiviston banaanipannari valmistuu melkein yhtä nopeasti kuin urheilija itse rikkoo Suomen ennätyksiä!
Maku

Annika Saarikon herkkuruoka on täyteläinen lohikeitto – nappaa ministerin kermainen resepti!
Maku

Siskonmakkarakastike on Anni Hautalan arkisuosikki – nappaa juontajan supernopea resepti!
Maku

Kirjailija Satu Rämön islantilainen voileipäkakku – kokeile sinäkin veikeää perinneherkkua, joka tarjotaan lämpimänä!
Maku

Pipsa Hurmerinnan arkibravuuri on pikalohi pinaattipedillä – "Tätä helppoa ruokaa meillä syödään ainakin kerran viikossa"
Kotivinkki

Kookos-kanapullat huippukokin reseptillä! "Ensimmäisen kerran kokeiltuani söin itse melkein kaikki", Jouni Toivanen kertoo
Kotivinkki

Todellinen rakkausruoka! Huippukokki Henri Alénin arkibravuuri on italialainen hääkeitto
Kotivinkki

Uunimakkara à la Teemu Laurell – huippukokin arkiruokabravuuri nostaa retroruoan aivan uudelle tasolle
Kotivinkki