


Robin Packalen hemmottelee ystäviään lohi-parsakaalipadalla – ota talteen laulajan helppo suosikkiresepti!
20 min
Laulaja Robin Packalen nauttii ystäville kokkauksesta. Tämä lohi-parsakaalipata on Robinin toinen bravuuri sushin lisäksi. "Lohipata valmistuu helposti kattilassa hauduttamalla, ja siihen tulee lohen lisäksi sitruunaruokakermaa, parsakaalia, purjoa, sipulia ja valkosipulia."
Reseptin ainekset
4
400 g
parsakaalia
½ (150 g)
purjoa
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
1 prk (2½ dl)
ruokakermaa (sitruuna-pippuri)
noin ½ dl
vettä
600 g
kirjolohifileetä
½ tl
suolaa
Robin Packalenin lohi-parsakaalipata ‒ ohje:
- Huuhtele parsakaali ja halkaistu purjo. Paloittele parsakaali kukinnoiksi, leikkaa myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sulata voi kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele noin 5 minuuttia.
- Kaada kerma ja vesi pannulle. Pane kansi päälle ja anna hautua 5–10 minuuttia, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.
- Leikkaa lohifilee nahattomiksi paloiksi ja mausta palat suolalla. Lisää kalapalat pannulle ja hauduta vielä pari minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Robin Packalen
24-vuotias laulaja nähdään syksyllä 2022 keikkalavojen lisäksi televisiossa, kun ruokaa ja musiikkia yhdistelevä keskusteluohjelma Robin – täydellinen ilta alkaa elokuussa Foxilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat