Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Samu Haberin currylohipasta − testaa bravuuria, jota muusikko kokkaa kavereilleen

30 min

Muusikko Samu Haber valmistaa currylohipastaa usein evääksi kaveriporukalleen yhteiseen formulakisakatsomoon. ”Currya voi lisätä kastikkeeseen oman maun mukaan. Tarjoiluun sopii parhaiten sellainen pastalaji, jonka sisään kastike sujahtaa”, Haber vinkkaa.

Reseptin ainekset
2
2
sipulia
6–7
valkosipulinkynttä
300 g
kirjolohifileetä
noin 1 rkl
voita
noin 1 rkl
curryjauhetta ( suolatonta)
2 dl
kaurakermaa
½‒¾ tl
suolaa
½ rku
tilliä
noin 25 g
parmesaanijuustoa
Lisäksi
200 g
pastaa (esim. penne)

Samu Haberin currylohipasta − ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kirjolohi paloiksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Paista voi ja curryjauhe pannulla tahnaksi. Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynnet. Kypsennä sipuleita hetki mutta varo, etteivät ne pala.
  4. Lisää lohipalat. Paista hetki. Lisää kaurakerma ja anna muhia muutama minuutti. Saksi valmiin kastikkeen päälle tuoretta tilliä.
  5. Valuta pasta.
  6. Tarjoa currylohikastike pastan kanssa. Raasta päälle parmesaanijuustoa ja viimeistele tillillä.

Vinkki!

Jos curryjauheessa on suolaa, vähennä ruokaan lisättävän suolan määrää.

Samu Haber

Sunrise Avenue -yhtyeen jälkeen soolouralle siirtynyt 47-vuotias muusikko keikkailee Suomessa läpi kesän. Asuu Helsingissä puolisonsa kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt