Ihanaa, kevät ja juhlat! 4 kakkua, joiden pelkkä kuvakin saa kuolan valumaan


Överi suklaakakku on aina varma valinta juhlapöytään. Vai valitsetko sittenkin kaksi ikisuosikkia yhdistävän porkkanakakku-juustokakun, suosikkidrinkin innoittaman annosjuustokakun tai kesäisen britakakun? Nämä kakut räjäyttävät juhlavieraiden tajunnan!
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto, Mika Rampa

Övereistä överein suklainen karpalomoussekakku

Mehevä, kardemummalla maustettu suklaakakku saa sisälleen raikkaan karpalomoussen ja ylleen yltäkylläisen vohvelikeksi- ja karkkiröykkiön. Överikakun pinnalle valutettu kinuskikastike viimeistelee hillittömän kokonaisuuden. Tällä suklaakakulla yllätät isommissakin juhlissa!

Porkkanakakku-juustokakun salaisuus paljastuu, kun ensimmäinen pala leikataan

Uusi klassikko porkkana-juustokakku yhdistää kaksi suosikkileivonnaista yhdeksi herkuksi. Mausteinen porkkanakakku ja kermaisen hapahko juustokakku täydentävät ihanasti toisiaan. Juustokakkutaikina tekee paistamisen aikana porkkanakakun sisälle hauskoja kuvioita. Tämä kotoisa ja täyteläinen kakku sopii juhlaan kuin juhlaan.

Brita, jäätelö ja mansikat – kesän rakastettu hitti kolahtaa kaikille

Britajäätelökakku on kesäjuhlien raikkaan makea yllättäjä. Rakastettu brita saa täytteekseen mansikkajäätelöä ja pinnalleen kauden ensimmäiset kotimaiset mansikat. Tätä kakkua ei kukaan kierrä kaukaa!

Suosikkidrinkki ihastuttaa annoskakkuina

Aperol Spritz -drinkin innoittamat juustokakut hurmaavat upealla oranssilla kiilteellä. Nämä Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampan kehittämät, aikuiseen makuun sopivat kakut säväyttävät kevään ja kesän pienissä parvekejuhlissa tai mökin terassilla.

MAINOS

Parhaat Juhlien kakut -erikoislehti kokoaa juhlakakkujen aatelin yksiin kansiin

Lehdestä löytyy 42 ohjetta, joista löytyy suosikit niin vasta-alkajille kuin taitaville kotileipureille. Näillä kakkuohjeilla onnistut varmasti!

Valittavana on klassikoita ja suussasulavia makuyhdistelmiä. Mukana on myös moderneja villityksiä ja uusia tekniikoita kokeilunhaluisille.

Voit valita leivonnaiset oman makusi mukaan: jumalaiset juustokakut, säväyttävät fantasiakakut, takuuvarmat klassikot ja syntisen hyvät suklaakakut ihastuttavat isompien ja pienempien juhlien päätähtinä. Osa kakuista on gluteenittomia.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Vain 5,90 €. Myynnissä rajoitetun ajan.

Julkaistu: 4.4.2019