Kakku tekee juhlan! 4 reseptiä, joiden pelkkä kuvakin saa kuolan valumaan

Kakku tekee juhlan! 4 reseptiä, joiden pelkkä kuvakin saa kuolan valumaan
Överi suklaakakku on aina varma valinta juhlapöytään. Vai valitsetko sittenkin kaksi ikisuosikkia yhdistävän porkkanakakku-juustokakun, suosikkidrinkin innoittaman annosjuustokakun tai kesäisen britakakun? Nämä kakut räjäyttävät tajunnan!
Julkaistu: 4.4.2019

Övereistä överein suklainen karpalomoussekakku

Mehevä, kardemummalla maustettu suklaakakku saa sisälleen raikkaan karpalomoussen ja ylleen yltäkylläisen vohvelikeksi- ja karkkiröykkiön. Överikakun pinnalle valutettu kinuskikastike viimeistelee hillittömän kokonaisuuden. Tällä suklaakakulla yllätät isommissakin juhlissa!

Porkkanakakku-juustokakun salaisuus paljastuu, kun ensimmäinen pala leikataan

Uusi klassikko porkkana-juustokakku yhdistää kaksi suosikkileivonnaista yhdeksi herkuksi. Mausteinen porkkanakakku ja kermaisen hapahko juustokakku täydentävät ihanasti toisiaan. Juustokakkutaikina tekee paistamisen aikana porkkanakakun sisälle hauskoja kuvioita. Tämä kotoisa ja täyteläinen kakku sopii juhlaan kuin juhlaan.

Brita, jäätelö ja mansikat – kesän rakastettu hitti kolahtaa kaikille

Britajäätelökakku on kesäjuhlien raikkaan makea yllättäjä. Rakastettu brita saa täytteekseen mansikkajäätelöä ja pinnalleen kauden ensimmäiset kotimaiset mansikat. Tätä kakkua ei kukaan kierrä kaukaa!

Suosikkidrinkki ihastuttaa annoskakkuina

Aperol Spritz -drinkin innoittamat juustokakut hurmaavat upealla oranssilla kiilteellä. Nämä Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampan kehittämät, aikuiseen makuun sopivat kakut säväyttävät kevään ja kesän pienissä parvekejuhlissa tai mökin terassilla.

Kommentoi »