
Äitienpäiväbrunssi – poimi parhaat reseptit ja ilahduta äitiä kauniilla herkuilla
Äitienpäiväbrunssin kaava on simppeli: kaunis alkujuoma, täyttävä pääruoka, herkullisia lisukkeita ja lopuksi kakku. Nyt hemmotellaan sankaria!
Nostetaan äidille malja!
Vahvaa rooibosteetä ja kuplia yhdistävä herkullinen malja on täydellinen aloitus brunssille. Voit tehdä kuplivan teen kuohuviinistä tai kuplavedestä. Kippis rakas äiti!

Seuraavaksi jotain suolaista
Helpoimmalla brunssijärjestäjä pääsee, kun tekee yhden oikein ruokaisan pääruoan. Kokeile espanjalaista herkkupannua, jossa on vihanneksia, papuja, mausteista makkaraa ja tietenkin munia. Flamencomunat maistuvat kaikille ja täyttävät vatsan.

Lisukkeeksi salaattia ja leipää
Salaatin voi koota hauskasti kukkakimpun muotoon! Tässä kesäisessä versiossa on mukana graavisiikaa, punasipulia ja rutkasti vihreää.

Jos innostuit kukista äitienpäiväpöydässä, taiteile focaccian pintaan kukkaketo. Kukkafocaccia on kaunis, mutta totta kai leivän voi tehdä myös ilman koristelua.

Brunssi kruunataan kakulla
Näyttävä ei aina tarkoita vaikeaa, ja tämä suklaakakku todistaa sen. Kipaise hakemaan kakkupohjat kaupan pakastealtaasta. Moussetäyte valmistuu pikaisesti kermavaahdosta, vaniljasta ja sulatetusta suklaasta. Kokoa kakku ja koristele!
