
Helpot buffetruoat – peltipiirakka, vuokakakku ja muut tarjottavat, jotka on todella helppo tehdä
Buffetpöydän suunnittelussa kannattaa panostaa muutamaan hyvään tarjottavaan, jotka on helppo tehdä, säilyttää ja tarjoilla. Poimi ideat suolaisiin ja makeisiin juhlaherkkuihin!
Tee voileipäkakku helposti lasagnevuokaan!
Voileipäkakku on mainettaan helpompi tehdä, mutta erityisen yksinkertaista on tehdä lohivoileipäkakku lasagnevuokaan. Vuoan ansiosta kerrokset syntyvät helposti ja koristelukin pitää tehdä vain kakun päälle, kun reunat peittyvät vuoan sisään.

Koko pelti kerrallaan
Ison peltipiirakan voi leikata jopa 30 palaan, joten siitä todella riittää monelle syöjälle. Kokeile esimerkiksi valmistaikinaan tehtyä keväistä parsapiirakkaa. Valmis peltipiirakka kestää hyvin pakastusta, jos haluat leipoa hyvissä ajoin ennen juhlaa.

Helppo salaatti valmiiksi jääkaappiin
Nuudeli-kasvissalaatti on oiva valinta, kun kaipaat oikein maukasta ja helposti esivalmisteltavaa salaattia. Salaatin osat voi tehdä valmiiksi jääkaappiin. Pakkaa nuudelit, kasvikset ja kastike omiin rasioihinsa. Porkkana ja retiisi säilyvät ekstrahyvinä, jos ne pääsevät yöksi kylmään veteen kylpemään.

Koko tarjotin täyteen!
Poimi ostoskoriin meloneita, marjoja ja kaupan valmiita pikkuleivonnaisia, kuten pakastetuulihattuja, donitseja ja macaron-leivoksia. Asettele kauniisti ja tadaa, näin juhlissasi on näyttävä tunkutarjotin!

Kinuskikakun moderni versio
Jos kermapursotukset tuntuvat haastavilta, ja sekin jännittää, että lässähtävätkö ne päivän mittaan, tee kakku vähän modernimmin. Uuden ajan kinuskikakku on kauniisti naku ja kinuski on valutettu vain rennosti kakun päälle.
