Enemmän on enemmän
Makea tunkutarjotin – superhelppo ja todella näyttävä tunkutarjotin kootaan valmistuotteista
15 min
Kokoa näyttävä tunkutarjotin esimerkiksi kermatuulihatuista, macaronleivoksista, kekseistä, minidonitseista, marjoista, ananaskirsikoista ja viipaloiduista meloneista.
Reseptin ainekset
10 annosta
½
cantaloupemelonia
½
verkko- tai hunajamelonia
1 rs (100 g)
ananaskirsikoita
1 rs (20 kpl/250 g)
kermatuulihattuja (Pirkka, pakaste)
12–16 kpl
macaronleivoksia
½ ps (à 250 g)
amaretti-keksejä (esim. Marini)
150–200 g
minidonitseja (esim. Pirkka)
1 rs (125 g)
pensasmustikoita
1 rs (400 g)
mansikoita
1 rs (125 g)
vadelmia
1 rs (125 g)
karhunvatukoita
syötäviä kukkia (esim. Mimis orvokki ja pelargoni)
Makea tunkutarjotin – ohje:
- Poista meloninpuolikkaista siemenet lusikalla kovertamalla. Viipaloi melonit.
- Poista ananaskirsikoista lehdet halutessasi.
- Laita mustikat pieneen kulhoon ja asettele se isolle tarjoiluvadille. Asette tarjoiluvadille donitsit, keksit ja tuulihatut. Tuulihatut voi laittaa tarjoiluvadille suoraan pakasteesta, koska ne sulavat nopeasti tai ne voi halutessaan sulattaa ensin.
- Asettele vadille myös macaronleivokset ja meloninlohkot.
- Viimeistele vati vadelmilla, mansikoilla ja karhunvatukoilla sekä ananaskirsikoilla ja syötävillä kukilla.
Vinkki!
Voit varioida tunkutarjotinta loputtomiin ja valita vadille keksejä, leivoksia ja leivonnaisia sekä marjoja ja hedelmiä oman maun mukaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat