Unelmien Talo&Koti

Tee itse kodin kauneimmat pääsiäiskoristeet! 10 helppoa ja inspiroivaa ohjetta

Tee itse kodin kauneimmat pääsiäiskoristeet! 10 helppoa ja inspiroivaa ohjetta
Pääsiäiskoristeet tuovat kotiin kevään odotetuimman juhlan tunnelmaa. Kokosimme monipuoliset ohjeet erilaisiin pääsiäiskoristeisiin, jotka valmistuvat askarrellen, ompelemalla tai käsitöinä. Toteuta vaikka kaikki!
Julkaistu: 14.3.2018

Pääsiäisköynnös maalatuista munista

Kullanhohtoisiksi ja pastellinsävyisiksi maalatut munat ovat kauniita pöytäkoristeenakin, mutta entäs jos nostaisit ne pääsiäisköynnöksenä seinälle?

Ketjusilmukkanauhoilla koristellut munat

Nämä pääsiäismunat valmistuvat nopeasti vähällä vaivalla. Virkkaa pitkä pätkä ketjusilmukkanauhaa, liimaa se munan ympärille kieputtamalla ja koriste on valmis! Askarteluprojekti on sopivan helppo myös lapsille, jotka vasta opettelevat virkkaamaan.

Iloinen teepannu pääsiäisoksille

Tee pääsiäisen virpomisoksille soma, teekannun mallinen maljakko! Mitä isompaa mehutölkkiä käytät, sitä enemmän on oksille tilaa. Lisäksi tarvitset pari tapetin palaa, kartonkia ja lasipurkin.

Askartele pääsiäiskranssi sipulikukista

Tämä kaunis pääsiäiskranssi sopii seinälle tai ulko-oveen ripustettavaksi. Elävillä sipulikukilla koristeltu kranssi on niin näyttävä, että sellaisen voi tehdä viemisiksi vaikka pääsiäisen kyläpaikkaan. Pääsiäiskranssi säilyy ulkoilmassa pitkään kauniina.

Koreat ja koristeelliset pääsiäiskoristeet

Hieman koreammat pääsiäiskoristeet kätkevät höyheniinsä suklaamunien tyhjät muovikapselit. Näyttävän koristeen saat, kun ripustat ne monihaaraiseen isoon oksaan.

Pääsiäismunien värjäys keittiön aineksilla

Kurkumaa, mustikkaa ja punakaalia – pääsiäisen kauneimmat munat loihditaan tavallisista keittiökaappien aineksista. Värjäämiseen sopivat sekä keitetyt että keittämättömät munat, kurkkaa ohjeet molempiin!

Iloinen pääsiäishimmeli koristaa kodin juhlaan

Himmeli ei kuulu vain jouluun – yhtä hyvin voit julistaa kevään alkaneeksi värikkäällä pääsiäishimmelillä! Todella näyttävän himmelin saat käyttämällä materiaalina värikkäitä paperipillejä. Pääsiäisen henkeen koristeiksi sopivat höyhenet, lankamunat ja raikkaanväriset kukat.

Kaunista kattaukseen

Pääsiäisaskartelu ei aina tarkoita liiman ja kartongin kanssa puuhailua. Se voi näyttää myös tältä! Pääsiäisen kaunein kattauskoriste syntyy risuista, sipulikukista, viiriäisen munista ja tietenkin höyhenistä.

Keveät lankamunat

Ilmapallojen avulla on helppo askarrella ihanan ilmavat pääsiäiskoristeet tällä keveiden lankamunien ohjeella. Pajunoksille ripusteltuina värikkäät munat ovat erityisen hyvin edukseen.

Meille saa virpoa! Pääsiäisen hauskin ovikoriste

Hauska ovikoriste toivottaa pikkunoidat tervetulleiksi virpomaan. Loimme kaksi erilaista mallia: noita nokinenän liekkipannun sekä keväisen pääsiäismunakorin. Kumman sinä valitset?

Kommentoi »