6 ylisöpöä ruokaa
Ruoka
6 ylisöpöä ruokaa
Kun ruoka saa silmät ja suun, ei kukaan malta jättää annosta kesken. Tee yhdessä lasten kanssa 6 ylisöpöä ruokaa. Mikä on teidän perheen lemppari?
2.6.2016
 |
Kotivinkki

Tee pesä lihapullalinnunpoikasille paksoipuuhun porkkanalla värjätystä tuorepastasta. Tämä ihana linnunpesä-lihapullaspagetti maistuu joka iikalle. Katso resepti!

Tee yhdessä lasten kanssa ihanat pinaattilettuapinat. Anna pikkukokin näpertää apinoille silmät, nenä ja suu. Katso resepti!

Tipu oksalla -salaatti saa jokaisen lapsen maistamaan kasviksia. Tipun riisinuudelihöyhenpeite maustetaan itämaisittain kalakastikkeella ja limemehulla. Katso resepti!

Valmista kukkakaalista jotain hauskaa. Gratinoitujen kukkakaalilampaiden päät on tehty kuivatuista taateleista. Silmät ovat tuorejuustoa ja mustapippureita. Katso resepti!

Tee suloinen nallekarhu-munakas yhdessä pikkukokkien kanssa. Nallekarhutahna syntyy hiillostetusta lohesta ja raejuustosta. Peiton koristeet tehdään tillisilpusta. Katso resepti!

Nämä mokkapalat ovat synttäreiden ja myyjäisten varma hitti! Superhelppo taikina, paksusti kuorrutusta ja simppeli pöllökoristelu. Katso resepti!

Kommentoi »