


Nallekarhumunakas
Tee suloinen nallemunakas yhdessä pikkukokkien kanssa. Nallekarhutahna syntyy hiillostetusta lohesta ja raejuustosta. Peiton koristeet tehdään tillisilpusta.
1. Soseuta ruodoton lohi ja raejuusto monitoimikoneen kulhossa tasaiseksi tahnaksi. Mausta maun mukaan suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.
2. Muotoile massasta lautasille nallejen päät ja vartalot kostutetuin käsin. Aseta nalleille silmät mustapippureista.
3. Riko munat kulhoon ja sekoita haarukalla rakenne rikki. Lisää vesi tai maito, mausteet ja tillisilppu.
4. Kuumenna pannu kuumaksi, lisää öljyä ja kaada munakasseos pannulle.
5. Alenna lämpöä ja vedä puuhaarukalla pannulla pohjia pitkin hitaasti kahdeksikkoa. Kun suurin osa massasta on hyytynyt, voit laittaa pannun päälle kannen ja antaa hyytyä hetken.
6. Kumoa munakas leivinpaperille ja leikkaa peiton muotoisiksi paloiksi. Nosta munakaspeitto lohimassasta muotoillun nallekarhun päälle ja ripottele pintaan hieman tillisilppua. Tarjoa nallemunakas heti.