


Linnunpesä-lihapullaspagetti
45 min
Tee pesä lihapullalinnunpoikasille paksoipuuhun porkkanalla värjätystä tuorepastasta. Tämä ihana linnunpesä-lihapullaspagetti maistuu joka iikalle.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
karitsan jauhelihaa
2 tl
murskattua valkosipulia
1
kanamuna
1 dl
korppujauhoja
½ dl
kermaa
½ tl
suolaa
ripaus kuivattua timjamia
7-8
kierrosta mustapippurimyllystä
öljyä tai voita paistamiseen
Lisäksi
1
paksoi
porkkana- tai muuta nauhapastaa
nokare tuorejuustoa
kokonaisia mustapippureita
pieni pala porkkanaa
1. Yhdistä pyöryköiden ainekset kulhossa. Anna taikinan vetäytyä noin 10 minuuttia ja pyörittele sitten palloiksi. Paista pyörykät öljyn ja voin seoksessa kypsiksi.
2. Huuhdo paksoi ja höyrytä se nopeasti kattilassa pehmeäksi. Valuta ja kääntele se vielä halutessasi nopeasti voisulassa.
3. Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Kokoa annos kuvan ohjeen mukaan. Leikkaa linnunpojille suut porkkanasta ja tee silmät tuorejuustonokareista ja kokonaisista mustapippureista. Tarjoa linnunpesä-lihapullaspagetti heti.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat