Kotivinkki

Linnunpesä-lihapullaspagetti

45 min
0
0

Linnunpesä-lihapullaspagetti

Tee pesä lihapullalinnunpoikasille paksoipuuhun porkkanalla värjätystä tuorepastasta. Tämä ihana linnunpesä-lihapullaspagetti maistuu joka iikalle.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkaritsan jauhelihaa
  • 2 tlmurskattua valkosipulia
  • 1kanamuna
  • 1 dlkorppujauhoja
  • ½ dlkermaa
  • ½ tlsuolaa
  • ripaus kuivattua timjamia
  • 7-8kierrosta mustapippurimyllystä
  • öljyä tai voita paistamiseen

Lisäksi

  • 1paksoi
  • porkkana- tai muuta nauhapastaa
  • nokare tuorejuustoa
  • kokonaisia mustapippureita
  • pieni pala porkkanaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

1. Yhdistä pyöryköiden ainekset kulhossa. Anna taikinan vetäytyä noin 10 minuuttia ja pyörittele sitten palloiksi. Paista pyörykät öljyn ja voin seoksessa kypsiksi.

2. Huuhdo paksoi ja höyrytä se nopeasti kattilassa pehmeäksi. Valuta ja kääntele se vielä halutessasi nopeasti voisulassa.

3. Keitä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Kokoa annos kuvan ohjeen mukaan. Leikkaa linnunpojille suut porkkanasta ja tee silmät tuorejuustonokareista ja kokonaisista mustapippureista. Tarjoa linnunpesä-lihapullaspagetti heti.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä