


Lihapullat juhliin
40 min
Pyöräytä herkulliset lihapullat juhliin ja pistele ne cocktailtikkuihin kirsikkatomaattien ja mozzarellapallojen kera.
Reseptin ainekset
20 kpl
Murekemassa
500 g
naudanjauhelihaa
1
kananmuna
1 dl
maustamatonta jogurttia
½ dl
korppujauhoja
1 tl
suolaa
mustapippuria
½ tl
timjamia
1 tl
paprikaa
Lisäksi
1–2 ps
pieniä mozzarellapalloja
kapea kurkku
n. 300 g
kirsikkatomaatteja
20
varrastikkuja
vesimeloni
tuoretta lehtipersiljaa
Lihapullat juhliin – ohje:
- Sekoita murekemassan kaikki raaka-aineet keskenään.
- Pyörittele massa kostutetuin käsin pieniksi noin 3 cm halkaisijaltaan oleviksi palloiksi ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle. Paista lihapullia 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.
- Valuta mozzarellapallot, leikkaa kurkku vajaa 1 cm paksuiksi viipaleiksi ja pese kirsikkatomaatit.
- Askartele varrastikkujen päähän paperista lippu ja jäähdytä lihapullat.
- Työnnä lihapullia, juustopalloja, tomaatteja ja kurkkuviipaleita vuorotellen varrastikkuihin. Laita vartaat tarjolle esimerkiksi halkaistulle vesimelonille.
- Koverra meloniin palloraudalla ”golfpallon kolo”. Koristele tarjoiluvati lehtipersiljalla.

Hole in one! Puttaa mozzarellapallo meloninkoloon ja merkkiliput parempiin suihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat